AK Parti sözcüsü Çelik: Siyaset tartışmaları kışkırtmamalıdır

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 1915 olayları ile ilgili, "Siyaset ve diplomasi tarihsel tartışmaları kışkırtmamalıdır." dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 1915 Olayları'na ilişkin Twitter hesabından bir paylaşım yaptı.

Siyaset ve diplomasinin tarihsel tartışmaları kışkırtmaması gerektiğine dikkat çeken Ömer Çelik, Twitter hesabından şunları söyledi:

"Siyaset ve diplomasinin görevi tarihe ait tartışmaların bugünü ve geleceği rehin almasını engellemektir. Siyasetçiler kendilerini tarihçilerin yerine koyarsa, görevlerini yapmamış olurlar." ifadelerini kullandı.

Siyaset ve diplomasi, tarihi bugün ve gelecek için bir vizyona dönüştürmelidir. Tersini yaparsa tarihin istismarı, geleceğin mengenesi olur. Siyaset ve diplomasi köprü kurduğu sürece başarılıdır. Duvar örmeye başlarsa başarısızdır.

Tarihsel tartışmaları siyaset adına duvar örmenin tuğlası yapmak kimseye fayda sağlamaz. Siyaset ve diplomasi bugün ve gelecek için vizyoner köprüler kurmalıdır."

AK Parti sözcüsü Çelik: Siyaset tartışmaları kışkırtmamalıdır ile ilgili etiketler AK Parti Sözcü çelik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.