AK Parti Sözcüsü Çelik: Rum yönetimi adını cinayet şebekesi bir terör örgütüyle yan yana yazdırdı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Rum yönetiminin skandal kararını sert tepki gösterdi. Çelik, “Cinayet şebekesine ofis açtırmak ve faaliyet serbestisi vermek Rum yönetiminin hanesine yazılmıştır. Rum yönetimi adını cinayet şebekesi bir terör örgütüyle yan yana yazdırmıştır” dedi.

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nin terror örgütü PKK/PYD’ye temsilcilik açması için izin vermesine AK Parti’den sert tepki geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaptığı açıklamada “. Rum yönetimi adını cinayet şebekesi bir terör örgütüyle yan yana yazdırmıştır” ifadelerini kullandı:

Ömer Çelik’in Twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Güney Kıbrıs Rum Yönetimi, PKK/PYD terör örgütüne temsilcilik açtırarak terör yandaşı bir tutum almıştır. Rum yönetimi bu tutumuyla hukuksuzluklarına bir yenisini eklemiştir.

Türkiye Cumhuriyeti ve KKTC her türlü terör faaliyetine gereken dersi verecek kararlılıktadır. Kıbrıs Türkü cinayet şebekeleriyle mücadele konusunda tarihe geçmiş deneyime sahiptir.

Cinayet şebekesine ofis açtırmak ve faaliyet serbestisi vermek Rum yönetiminin hanesine yazılmıştır. Rum yönetimi adını cinayet şebekesi bir terör örgütüyle yan yana yazdırmıştır."

 

AK Parti Sözcüsü Çelik: Rum yönetimi adını cinayet şebekesi bir terör örgütüyle yan yana yazdırdı ile ilgili etiketler Ömer Çelik rum yönetimi pkk/pyd
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.