AK Parti Sözcüsü Çelik Çelik: Mekanizmalar var haber verilmediği yalan!

Rusya'nın iddialarına AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten jet yalanlama geldi. Çelik, "Bilgi verilmediğinin söylenmesi doğru değildir. Yürürlükteki mekanizmalar her zamanki gibi çalıştırılmıştır." dedi.

Rusya'nın Türkiye'yi hedef alan iddialarına Ak Parti'den yanıt geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 'Türkiye'nin İdlib'deki operasyonları nedeniyle Rusya'yı uyarmadığı ve İdlib'deki saldırının bu nedenle gerçekleştiği' yönündeki iddiaların doğru olmadığını söyledi.

Çelik Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Rusya’ya bilgi verilmediği şeklindeki açıklama doğru değil. Türkiye Rusya’ya düzenli ve anlık bilgi vermektedir. Bu son olayda da bilgi verilmiştir. Bilgi verilmediğinin söylenmesi doğru değildir. Yürürlükteki mekanizmalar her zamanki gibi çalıştırılmıştır."

AK Parti Sözcüsü Çelik Çelik: Mekanizmalar var haber verilmediği yalan!

AK Parti Sözcüsü Çelik Çelik: Mekanizmalar var haber verilmediği yalan! ile ilgili etiketler Rusya Türk Silahlı Kuvvetleri AK Parti Suriye ordusu
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.