Ak Partili Çelik: Kılıçdaroğlu aile değerlerine saldırıyor

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK'sı sonrası açıklamalarda bulunuyor. Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu ağır bir şekilde eleştirerek, "Ne zaman CHP'deki taciz iddialarını ne yaptınız diye sorsak, aile değerlerine saldıran bir tutum geliştiriyorlar" dedi.

Ömer Çelik'in açıklamalarından önemli satır başları:

"Adana'da 15 Temmuz şehitlerimizin olduğu, başka şehitlerimizin de olduğu 79 mezar tahrip edildi. Bu alçaklığı yapanların ortaya çıkarılması için çalışmalar sürüyor.

KILIÇDAROĞLU BİLEREK YAPIYOR

Sayın Kılıçdaroğlu'nu esnafa, öğretmenlere yönelik dışlayıcı bir dil kullanmamalarını söylemiştik. Oy vermezseniz iki elimiz yakanızdadır gibilerinden konuştu.

Bu şekilde öğretmenleri ve esnafa yönelik bu kadar kolay bir şekilde bu sözleri sarf etmesi yanlıştır. Uyarılarımıza rağmen devam ediyor. Demek ki bilerek yapıyor. Esnafı hedef gösteren ifadeleri kullanması şaşırtıcı."

Sayın Kılıçdaroğlu yine grup toplantısında 'Suriyelilere şu kadar para harcayacağına vatandaşına harcasaydın...' şeklinde sözler sarf ederek Suriyelileri hedef göstermeye çalıştı.

Bu dili Avrupa'nın aşırı sağı konuşuyor. Sayın Kılıçdaroğlu bunlarla aynı dili konuşuyor. Ölümden kurtarılan bu insanları biz sahip çıktık.

Fransa'nın kuzeyinde bir göçmen kampında insanlar, donmamak için elbiselerini yakıyor. Bu onların ayıbıdır. Bize yakışmaz, milletimiz buna izin vermez. Bunun nesini eleştireceksin.

AİLE DEĞERLERİ ÜZERİNDEN SİYASET YAPIYOR

Maalesef Kılıçdaroğlu yine aile değerleri üzerinden siyaset yapmaya devam ediyor.

Eski Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak'tan bahsederken aile yapısına değinmek yanlış. Siyasi açıdan tabi ki de eleştirebilirsiniz. Ancak aile ilişkileri üzerinden yaparsanız bu durum gayriahlaki bir tutumdur.

Politik tartışma yerine meselenin içine aileyi karıştırıyorlar. Temiz bir dil kullanma çağrımızı reddediyorlar.

Herkesin birbirinin aile değerleriyle uğraştığı bir siyasi ortamın ne kadar ahlak dışı olacağını herkes görsün. Biz diyorduk ki 'Aile değerlerini hedef almayın'. Ama gördüğüm kadarıyla bunda ısrar edecekler.

O zaman aile değerlerine karşı saldırgan tutum, iftira siyaseti kendileriyle anılan bir mesele haline gelir. Şimdiye kadar yapılmış gizli saklı bir işlem yok. Her şey kanunlara uygun şekilde yapılmış."

Ak Partili Çelik: Kılıçdaroğlu aile değerlerine saldırıyor ile ilgili etiketler Ömer Çelik AK Parti
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.