Ak Parti 24 Haziran seçim şarkılarını dinle!

Ak Parti milletvekili aday tanıtımı Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.Ak Parti milletvekili adayları 21 Mayıs'ta YSK'ya sunuldu.Bugün ise adaylar tanıtılacak. Aynı zamanda Ak Parti'nin seçim şarkılarda vatandaşlar ile buluşacak.Herkes seçim şarkılarının ne olacağını merak ediyor. İşte Ak Parti'nin seçim şarkıları! Detaylar haberimizde...


Ankara Spor Salonu'nda düzenlenecek programla Ak Parti milletvekili adayları tanıtımı yapılacak. 25 Mayıs'ta yapılacak olan program AK Parti Genel Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre 1 gün önce yapılması şeklinde güncellendi. Seçim şarkıları tanıtılması beklenen programa az bir zaman kaldı. İşte Ak Parti'nin 24 Haziran seçim şarkıları! Merak edilen detaylar haberimizde...

Ak Parti 24 Haziran seçim şarkılarını dinle!

Ak Parti milletvekili adayları tanıtımı bugün saat 14.00!da tanıtımı yapılacak. Programda seçim şarkılarının açıklanması bekleniyor. Seçim şarkıları belli olunca sitemizde olacak.

Ceyhun Çelikten'e ait olan "Eroğlu Erdoğan" adlı şarkının sözleri...

EROĞLU ERDOĞAN

BEN EZELDEN BERİDİR HÜR YAŞADIM, HÜR YAŞARIM

HANGİ ÇILGIN BANA ZİNCİR VURACAKMIŞ? ŞAŞARIM

KÜKREMİŞ SEL GİBİYİM, BENDİMİ ÇİĞNER, AŞARIM

YIRTARIM DAĞLARI, ENGİNLERE SIĞMAM, TAŞARIM

KUTLU BİR TOPRAK

ŞANLI BİR ECDAT

TARİH BİZSİZ YAZILMIYOR

DURMADIK BİZ HİÇ

HEP YOLA DEVAM

HİZMET AŞKI HİÇ BİTMİYOR

YERLİSİYLE MİLLİSİYLE

VATAN MİLLET EL ELE

YEDİ DÜVEL GELSEDE

BÜYÜK CUMHUR SENİNLE

VARMAK İÇİN MENZİLE

KALKTI ŞÂHA TÜRKİYE

BİZ ÖZÜNDEN TANIRIZ

EROĞLU ERDOĞAN’I

YİĞİT BİR ANADAN DOĞAN

ER OĞLU ERDOĞAN

ZÂLİMLERE KORKU SALAN

RECEP TAYYİP ERDOĞAN

YİĞİT BİR ANADAN DOĞAN

ER OĞLU ERDOĞAN

MİLLETİNE ÂŞIK OLAN

RECEP TAYYİP ERDOĞAN

YİĞİT BİR ANADAN DOĞAN

ER OĞLU ERDOĞAN

ZÂLİMLERE KORKU SALAN

RECEP TAYYİP ERDOĞAN

YİĞİT BİR ANADAN DOĞAN

ER OĞLU ERDOĞAN

MİLLETİNE ÂŞIK OLAN

RECEP TAYYİP ERDOĞAN

YİĞİT BİR ANADAN DOĞAN

ER OĞLU ERDOĞAN

ZÂLİMLERE KORKU SALAN

RECEP TAYYİP ERDOĞAN

YİĞİT BİR ANADAN DOĞAN

ER OĞLU ERDOĞAN

MİLLETİNE ÂŞIK OLAN

RECEP TAYYİP ERDOĞAN


SÖZ MÜZİK OKUYAN: CEYHUN ÇELİKTEN

AK Parti, 24 Haziran seçimlerinde aday gösterilen 600 milletvekili adayı için seçim kılavuzu yayınladı. Seçimlerde Ramazan ayına uygun olarak “Vakit Türkiye vakti” sloganı kullanılacak.

ADAYLARA UYARI VE TAVSİYELER
“Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye” sloganının kullanıldığı kılavuzda adaylara, seçim kampanyası boyunca gürültü kirliliği yapılmaması, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a uygun kıyafet giymeleri gibi uyarılar yapıldı. Adayların siyasi söylemlerinden kampanya sürecine kadar pekçok öneri, uyarı ve tavsiyeye yer verildi.


GENEL BAŞKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN MESAJI

Saygıdeğer AK PARTİ Milletvekili Adayları,
Türkiye olarak; 24 Haziran 2018 tarihinde genel seçimlere gideceğiz ve yeni dönemde milletimizi temsil edecek olan milletvekillerini seçeceğiz.

Türkiye’nin partisi olan bizler, milletine ve devletine en iyi şekilde hizmet edecek adayların belirlenmesi için aday belirleme sürecini tamamlamış bulunuyoruz. Seçim sürecine kadar adaylarımızın uyması gereken bazı kurallar vardır.

Bu kuralların başında; Ak Parti kurumsal kimliğinin muhafaza edilmesi gelmektedir.

Ak Parti Kurumsal Kimliğine, Parti Programına, Parti Tüzüğüne ve Siyasal Partiler Kanunu’na aykırı davranışlar karşısında, partimiz taviz vermeyecek ve sorumluluk kabul etmeyecektir.

Ak Parti Milletvekili Adayları Seçim Kılavuzu, bu amaç doğrultusunda hazırlanmıştır. Kılavuzda, “Ak Parti Tüzüğü, Milletvekili Seçimlerinde Adaylık İşlemleri, adaylarımızın çalışmalarında dikkat edeceği hususlar ve partimizin kurumsal sembolleri ve bu sembollerin kullanım biçimlerine” yer verilmektedir.

MİLLETVEKİLİ NASIL OLUNUR?

Siyasi partiden aday olacak olan adaylar seçimden önce siyasi partilere adaylık için başvuru yaparlar. Adaylık başvurusu için her siyasi parti belli bir ücret belirlemektedir. Bu ücret başvuruda sizden talep edilir. Bu başvuru ücretleri kadın ve engellilerden alınmaz.

*Ücretin yanında bazı başvuru evrakları istenir. Bu süreçten sonra adaylığın kesinleşmesi beklenir.

*Milletvekili adaylarının bir kısmı ön seçimle belirlenirken, bir kısmı da üst yönetim veya liderler tarafından belirlenmektedir.

*Eğer siyasi parti değil de bağımsız aday olacaksanız, öncelikle bulunduğunuz ildeki İl Seçim Kurulu Başkanlığı’na giderek, başvuru belgelerini, talep edilen ücreti ve adaylık koşullarına uyduğunu bildiren bir yazıyı teslim edersiniz. Kurul tarafından başvurunuz onaylanırsa, *Yüksek Seçim Kurulu’na bilgileriniz gider.

*Yüksek Seçim Kurulu (YSK), partilerden gelen listeler ve İl Seçim Kurul *Başkanlıkları’ndan gelen bağımsız aday isimleri ile beraber geçici listeleri açıklar. Daha sonrasında 2 günlük bir itiraz süresi verilir. 2 gün sonrasında listeler kesin olarak açıklanır.

*Bu listelerde bulunan milletvekilleri seçilebilmek için reklam, tanıtım ve miting programları yaparlar. Seçim günü belli bir oy potansiyeline erişen siyasi partiler veya bağımsız adaylar milletvekili seçilir ve görevine başlar.

*Seçilen adaylar seçildiklerine ait tutanaklarla, mazbatalarını alır ve rozetlerini takarak resmi görev sürecine başlarlar.

 

Ak Parti 24 Haziran seçim şarkılarını dinle! ile ilgili etiketler AK Parti seçim 24 haziran şarkıları dinle
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.