AK Parti seçim "dublesi" hedefliyor

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, AK Parti Güngören İlçe Kongresi’nde gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Şenocak, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik söylediği skandal sözlere ateş püskürdü. Bayram Şenocak, "2023 yeni miladımız olacak. 2024’te ise yarım kalan hesabımızı görerek, İstanbul Büyükşehir Belediye’sini yeniden AK Partili bir belediye yapacağız." dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun skandal 'Sözde Cumhurbaşkanı' açıklamalarının partisi içinde yaşanan taciz ve tecavüz olaylarını unutturmaya yönelik adımlar olduğunu söyledi. CHP’nin üst üste ortaya çıkan taciz ve tecavüz olaylarıyla ilgili hala harekete geçmediğini ve hiçbir şey yapmadığını hatırlatan Şenocak, “Kamuoyunun gündemini değiştirmeye uğraşıyorlar. Nedeni ise; taciz, tecavüz, ahlaksızlık CHP'de diz boyu! İstedikleri kadar algı oyunları yapsınlar, bu ahlaksızlıkları örtemeyecekler.” ifadelerini kullandı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, AK Parti Güngören İlçe Kongresi’nde gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun son zamanlarda yaptığı skandal açıklamaları sert bir şekilde eleştiren Şenocak, CHP'nin yapay gündemlerle parti içindeki taciz ve tecavüz vakalarını unutturmaya çalıştığını ifade etti.

"CHP’DE AHLAKSIZLIK DİZ BOYU"

CHP yönetiminin ilk olarak parti içindeki pislikleri temizlemesi gerektiğini vurgulayan Şenocak, “CHP, yapay gündemlerle algı yönetimi uygulamaya çalışıyor. Ayrıca İstanbul İl Başkanlarının ahlaksızlıklarına göz yummak ve terör örgütlerine destek veren provokasyonlarını herkese unutturmak istiyorlar. CHP, kamuoyu gündemini değiştirmeye çalışıyor. Nedeni ise; taciz, tecavüz, ahlaksızlık CHP’de diz boyu. İstediğiniz kadar algı oyunlarıyla uğraşın. Bu lekelerden asla kurtulamayacaksınız, bu ahlaksızlıkların üstünü asla örtemeyeceksiniz. CHP ile taciz karşılıklı yer tuttu. Onun için siz gidin, önce partinizdeki bu ahlaksızlıkları ortadan kaldıracak hamleler atın” ifadelerine yer verdi.

"CHP’YE HAK ETTİĞİ CEVABI 2023’TE SANDIKTA VERECEĞİZ"

Kılıçdaroğlu'nun ‘Sözde Cumhurbaşkanı’ söylemlerine en güzel yanıtı 2023 seçimlerinde vereceklerini söyleyen Şenocak, “Muhalefetin ayak oyunları bitmedi, bitmeyecek. Cumhurbaşkanımızı tanımayanlara, bu ahlaksızlara, bu edebsizlere gereken cevabı AK Parti Teşkilatı 2023’te sandıkları patlata patlata verecek.” diye konuştu.

"1,5 YILDA 19 MİLYAR TL BORÇLANMA YETKİSİ ALDI, PEKİ NE YAPTI?"

Hizmet üretemeyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun çeşitli bahanelerle beceriksizliğini örtbas etmeye çalıştığını söyleyen Şenocak, “Milletimizin hayrına olacak her işinize destek, zararına olacak her işinize ise fren oluruz. İBB yönetimi bugüne dek 19 milyar TL borçlanma yetkisi aldı. Takipçisi olacağımızı ifade ettik. Peki şimdiye kadar ne yaptılar? ‘5 yılda 150 tane kreş yapacağım’ dedi. Henüz 15 tane yapabildi. Bir programda soruyorlar ‘En çılgın projeniz nedir?’ Yanıtlıyor, ‘Kreşleri yaptım, çok mutluyum.’ Bir de süt dağıtmışlar, bunu da çılgın proje gibi gösteriyorlar. Milletimiz her şeyin farkında.” ifadelerine yer verdi. Şenocak, yeni süreçte daha çok çalışacaklarını ifade ederek, “2023 yeni miladımız olacak. 2024’te ise yarım kalan hesabımızı görerek, İstanbul Büyükşehir Belediye’sini yeniden AK Partili bir belediye yapacağız.” diyerek sözlerini tamamladı.

AK Parti seçim "dublesi" hedefliyor ile ilgili etiketler AK Parti Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayram Şenocak Kemal Kılıçdaroğlu CHP Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.