AK Parti paylaştığı animasyonu sildi

AK Parti, 5 Mayıs'ta Twitter'dan paylaşılan "CHP yalan üretim merkezi" adlı videoyu sildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ, "Siyasette seviyeli muhalefetin oluşması için AK Parti olarak bir adım attık. Siyasette yalanın ulaştığı boyuta dikkat çektik. Maksat hasıl oldu" açıklamasında bulundu.

AK Parti'nin resmi Twitter hesabından 5 Mayıs tarihinde ‘CHP yalan üretim merkezi’ adlı bir animasyon yayınlanmıştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın çizgi karakterler olarak canlandırıldığı animasyonda bir profesörün, icat ettiği makineyle ana muhalefet partisi için 'yalan ürettiği' gösterilmişti.

HAMZA DAĞ: MAKSAT HASIL OLDU

Çok konuşulan o animasyon bugün sosyal medya hesabından silindi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ "maksadın hasıl olduğunu" belirtti.

Dağ, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 

"Siyasette seviyeli muhalefetin oluşması için AK Parti olarak bir adım attık. Siyasette yalanın ulaştığı boyuta dikkat çektik. Maksat hasıl oldu. Bundan sonrasında da bilgi ve belgeye dayalı, seviyenin korunduğu, aziz milletimize sadece gerçeklerle konuşacakları bir zemin istiyoruz. Çünkü biz sadece gerçeklerle konuşuyoruz."

AK Parti paylaştığı animasyonu sildi ile ilgili etiketler AK Parti Hamza Dağ video CHP
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.