AK Parti MKYK'da kongre kararı alındı, Erdoğan partiye davet edildi!

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu 21 Mayıs'ta gerçekleşmesi öngörülen olağanüstü kongre tarihini oyladı ve oy birliğiyle durumu kesinleştirdi.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı sona erdi. Genel Başkan ve Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında, parti genel merkezinde gerçekleştirilen toplantı, 1,5 saat sürdü.

21 MAYIS'TA OLAĞANÜSTÜ KONGRE KARARI RESMEN ALINDI

AK Parti MKYK'da, oy birliği ile 21 Mayıs için olağanüstü kongre kararı alındı. MKYK, oy birliği ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı partiye davet etti.

YASİN AKTAY: SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ YARIN TÖRENLE AK PARTİ'YE ÜYE OLACAK

AK Parti Sözcüsü Yasin Aktay, olağanüstü kongre kararıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımızın yarın partimize üye olması kararı oy birliğiyle onaylandı" dedi.

Parti Sözcüsü Yasin Aktay'ın açıklamalarından satır başları:

- 21 Mayıs'ta olağanüstü kongre olacak. Bu kongrede de bir seçim olacak. Sayın Cumhurbaşkanımızın partimizin genel başkanlığına seçileceğini söyleyebiliriz.

SORU-CEVAP:

Balkon konuşması: Tören alt salonda yapılacak. Sayın Cumhurbaşkanımızdan balkon değil belki ama bir hitap bekliyoruz.

Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu törende olacak mı: Dediğim gibi bu kategoriye kimler giriyorsa kurucular kuruluna davet gönderildi. Şahıs olarak özel bir davet yok. Burada Kurucular Kurulu, MKYK, milletvekilleri toplantıya davetli. Yani herhangi bir şahsa özel olarak davet yok. Kurul üyeleri davet edilmiş olacak.

AK Parti MKYK'da kongre kararı alındı, Erdoğan partiye davet edildi! ile ilgili etiketler AK Parti MKYK
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.