AK Parti milletvekili Mehmet Erdoğan helallik istedi

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını açıklayan AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Doktorlarının telefon ve mesajlara cevap vermesini sakıncalı gördüğünü açıklayan Erdoğan, "Lütfen haklarınızı helal edin" dedi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve AK Parti Grup Denetleme Kurulu üyesi Mehmet Erdoğan, 5 Mart'ta Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yaparak koronavirüse yakalandığını duyurmuştu.

Erdoğan, bugün bir paylaşım daha yaparak sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Doktorlarının ve sağlık ekibinin, telefonlara cevap vermesini sakıncalı bulduğunu belirten Erdoğan, helallik istedi.

"LÜTFEN HAKLARINIZI HELAL EDİN"

Erdoğan mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Lütfen haklarınızı helal edin. Doktorlarım ve sağlık ekibim telefon ve mesajlara cevap vermemi sakıncalı görüyor. Allah’ın izniyle, Az kaldı...

14 Mart Tıp Bayramı Kutlu Olsun. Özverilerini onlarla yaşayan bilir."

"TEZ ZAMANDA ARAMIZA DÖNMENİZİ BEKLİYORUZ"

AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok da Erdoğan'a yanıt vererek "Allah şifa versin Sayın vekilim. Tez zamanda aramıza dönmenizi bekliyoruz." dedi.

AK Parti milletvekili Mehmet Erdoğan helallik istedi ile ilgili etiketler AK Parti Gaziantep milletvekili Mehmet Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.