AK Parti Milletvekili Cemal Bekle'nin kardeşi Hıdırellez kutlamalarında bıçaklandı

İzmir'in Konak ilçesinde Hıdırellez konseri sonrası çıkan kavganın ortasında kalan AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle'nin kardeşi Atılay Bekle bıçaklanarak yaralandı. Eşini ve 2 çocuğunu korumaya çalışırken bıçaklanan Bekle'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı.

Dün gece İzmir'in Konak ilçesindeki Hıdırellez kutlamalarında düzenlenen konserde alkollü olduğu öne sürülen iki grup arasında kavga çıktı.

Eşi ve iki çocuğuyla birlikte kutlamaları izleyen AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle'nin kardeşi Atılay Bekle, kavganın ortasında kaldı. Ailesini kavganın gerçekleştiği noktadan uzaklaştırmak isteyen Bekle bu sırada bıçaklandı.

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kavganın ortasında kalarak bıçakla yaralanan Atılay Bekle, özel bir araçla Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Bekle, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Polis tarafından kavgaya karıştığı belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.

İHA

AK Parti Milletvekili Cemal Bekle'nin kardeşi Hıdırellez kutlamalarında bıçaklandı ile ilgili etiketler İzmir Hıdırellez AK Parti milletvekili Cemal Bekle Atılay Bekle bıçaklandı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.