AK Parti Milletvekili Ali Şahin trafik kazası geçirdi

TBMM İdare Amiri ve Gaziantep milletvekili Ali Şahin trafik kazası geçirdi. Şahin, sosyal medya hesabından "Niğde Adana arasında çok kötü kaza geçirdik. Mahsur durumdayız tipi var. Acil yardım bekliyoruz" paylaşımında bulundu. Şahin'in ardından açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise "Polis ekiplerimiz Ali Şahin’e ulaştı. Niğde’ye intikal ediyorlar. Geçmiş olsun" dedi.

TBMM İdare Amiri ve Gaziantep milletvekili Ali Şahin'in trafik kazası geçirdiği öğrenildi.

AK Parti Milletvekili Ali Şahin trafik kazası geçirdi

Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Niğde Adana arasında çok kötü kaza geçirdik mahsur durumdayız tipi var... Acil yardım bekliyoruz" açıklamasında bulundu.

BAKAN SOYLU'DAN AÇIKLAMA

Şahin'in ardından sosyla medya hesabından konuya ilişkin açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Polis ekiplerimiz Ali Şahin’e ulaştı.Niğde’ye intikal ediyorlar.Geçmiş olsun" dedi.

AK Parti Milletvekili Ali Şahin trafik kazası geçirdi - Resim : 2

AK Parti Milletvekili Ali Şahin trafik kazası geçirdi ile ilgili etiketler Süleyman Soylu Trafik kazası Ali Şahin ak parti milletvekili
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.