AK Parti, MHP ve BBP Ayşenur Arslan hakkında suç duyurusunda bulundu

Türk Mukavemet Teşkilatı'nı hedef alarak "Suikastlarla bilinen illegal, yarı resmi bir oluşum" ifadesini kullanan Ayşenur Arslan büyük tepki çekmişti. AK Parti, MHP ve BBP, gazeteci Ayşenur Arslan'ın ifadelerine yönelik Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına ayrı ayrı suç duyurusunda bulundu.

Ayşenur Arslan, Halk TV'de yayınlanan Medya Mahallesi programında Halil Falyalı'dan bahsederken "Halil Falyalı kendini TMT, Türk Mukavemet Teşkilatı'nın üyesi olarak tanıtırdı. Türk Mukavemet Teşkilatı, Ada'da ve yakın interlandında suikastlarla bilinen bir illegal diyelim, bir yarı resmi bir oluşumdu" ifadelerini kullanmıştı.

RTÜK, Ayşenur Arslan'ın TMT'ye yönelik tepki çeken sözlerinin ardından inceleme başlattı.

ÜÇ PARTİ HAREKETE GEÇTİ

Gelişmeler sonrasında Cumhur İttifakı da harekete geçti. AK Parti, MHP ve BBP, gazeteci Ayşenur Arslan'ın Türk Mukavemet Teşkilatı (TMT) ile ilgili ifadelerine yönelik Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına ayrı ayrı suç duyurusunda bulundu.

AK Parti, MHP ve BBP Ayşenur Arslan hakkında suç duyurusunda bulundu ile ilgili etiketler BBP MHP AK Parti suç duyurusu ayşenur arslan Türk Mukavemet Teşkilatı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.