Ak Parti Mardin Milletvekili dünyaya bu fotoğrafla seslendi!

AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu sosyal medya hesabında oğlu Zerdeşt için yazdığı duygu dolu satırlar herkesi duygulandırdı.

AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu,sosyal medya hesabında oğlu Zerdeşt Miroğlu ile ilgili Fecebook hesabında yaptığı paylaşımda 4 adet resim paylaşarak, resimlerle birlikte duygu dolu satırlara yer verdi.

Milletvekili Orhan Miroğlu Facebook hesabında paylaştığı fotoğrafın altına şunları yazdı:

“Bu fotoğraf hakkında bir şeyler yaz uyarısı gelir face sayfanızdan, ama bazı fotoğraflara bir şeyler yazmak o kadar kolay değil. Zerdeşt'in birkaç gün önce Ege kıyılarında çekilmiş bir fotoğrafı bu. O, dört yıl önce tekerlikli sandalyeye mahkum oldu. Öncesinde denize girmeyi dalgalarla boğuşmayı çok severdi. Oysa deniz şimdi artık, ona hem çok uzak hem de bize anlatamadığı hatıralarında yaşadığı gibi tıpkı ellerini uzatsa dokunabilecek kadar da yakın.

afas

Ah bir mucize olsa da yeniden gömülebilseydi mavi sulara..

Ah ayaklarının üstüne doğrulup sıcak kumların üstünde yürüyebilse..
Ve bir anne.. 27 yıldır bazen kucağında bazen sırtında taşıdığı oğlunun başında umutla bekliyor. Ah bir mucize olsa da, oğlu akranları gibi kulaç atsa dalgalara karşı.

Ah bir mucize oğlum için bir mucize Allah'ım!

DÜNYAYA BÖYLE SESLENDİ

Ve bu satırları kaleme alan bir baba. Anne ve oğluna bakıp bu fotoğrafın anlamı üzerine düşünen bir baba..

Bu mübarek bayram gününde, Allah'ın bahşettiği dünyanın ve hayatın kıymetini bilmeden, gözle görmenin, elle tutmanın, ayakla yürümenin hikmetini bir an için durup anlamadan, savaşıp duran, kan döken, zulm eden insanlara bu fotoğrafla seslenmek istedi.

İnsanlığa ve dünyaya daha fazla kıymayın efendiler!

İnsanın insana zulmüne son verin artık!

Arakan'da, Suriye ve Irak'ta, dünyanın dört bir yanında akan kanı durdurun!
Bu dünyaya ve hayata şu kıyıya uzanmış delikanlının baktığı gibi bakmaya çalışın bir de..

Öldürmeyin, kan dökmeyin ve bu dünyaya ve hayata kıymayın efendiler!'' dedi.

Ak Parti Mardin Milletvekili dünyaya bu fotoğrafla seslendi! ile ilgili etiketler AK Parti Mardin milletvekili fotoğraf arakan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.