Ak Parti Malatya Yeşilyurt belediye başkanı adayı!

AK Parti belediye başkan adayları merak ediliyor. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, milletvekili olmak için istifa eden belediye başkanlarının yerine aday olarak belirlenen isimleri açıkladı. Peki Ak Parti Malatya Yeşilyurt belediye başkanı adayı kimdir? Detaylar haberimizde...

 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, milletvekili olmak için istifa eden belediye başkanlarının yerine aday olarak belirlenen isimleri açıklamasından sonra vatandaşlar adayların kim olduğunu merak ediyor. O illerden biri ise Malatya.Peki Ak Parti Malatya Yeşilyurt belediye başkanı adayı kimdir? Merak edilen soruun cevabı detayları ile haberimizde...
 
Ak Parti Malatya Yeşilyurt belediye başkanı adayı!
Erol Kaya Twitter hesabından şu paylaşımları yaptı:
 
KONYA
Konya Bşb Başkan adayı olarak, yapılan temayül yoklaması ve istişareler sonrası Sn. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın onayı ile Selçuklu Bld. Bşk. @u_ibrahim_altay belirlenmiştir. Konya’ mıza hayırlı olsun.
 
SAMSUN
Samsun Bşb Başkan adayı olarak, yapılan temayül yoklaması ve istişareler sonrası Sn. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın onayı ile Bafra Bld. Bşk. Zihni Şahin belirlenmiştir. Samsun’ muza hayırlı olsun.
 
MALATYA
Malatya Bşb Başkan adayı olarak, yapılan temayül yoklaması ve istişareler sonrası Sn. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın onayı ile Yeşilyurt Bld. Bşk. Hacı Uğur Polat belirlenmiştir. Malatya’ mıza hayırlı olsun.
 
ÇANKIRI
Çankırı Bel. Başkan adayı olarak, yapılan temayül yoklaması ve istişareler sonrası Sn. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın onayı Hüseyin Boz belirlenmiştir. Çankırı’ mıza hayırlı olsun.
 
NEVŞEHİR
Nevşehir Bel. Başkan adayı olarak, yapılan temayül yoklaması ve istişareler sonrası Sn. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın onayı ile Atilla Seçen belirlenmiştir. Nevşehir’ imize hayırlı olsun.
 
BİLECİK
Bilecik Bel. Başkan adayı olarak, yapılan temayül yoklaması ve istişareler sonrası Sn. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın onayı ile Nihat Can belirlenmiştir. Bilecik’ imize hayırlı olsun.
 
SİNOP
Sinop/Ayancık Bel. Başkan adayı olarak, yapılan temayül yoklaması ve istişareler sonrası Sn. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın onayı ile Aslan Özdemir belirlenmiştir. Sinop’ umuza hayırlı olsun.
 
YOZGAT
Yozgat/Akdağmadeni Bel. Başkan adayı olarak, yapılan temayül yoklaması ve istişareler sonrası Sn. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın onayı ile İrfan Coşkun belirlenmiştir. Yozgat’ ımıza hayırlı olsun.
 
Yozgat/Sorgun Bel. Başkan adayı olarak, yapılan temayül yoklaması ve istişareler sonrası Sn. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın onayı ile Murat Gürbüz belirlenmiştir. Yozgat’ ımıza hayırlı olsun.
 
ANTALYA
Antalya/Kumluca Bel. Başkan adayı olarak, yapılan temayül yoklaması ve istişareler sonrası Sn. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın onayı ile Yusuf Göven belirlenmiştir. Antalya’ mıza hayırlı olsun.
 
KÜTAHYA
Kütahya/Gediz Bel. Başkan adayı olarak, yapılan temayül yoklaması ve istişareler sonrası Sn. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın onayı ile Muharrem Akçadurak belirlenmiştir. Kütahya’ mıza hayırlı olsun.
 
MANİSA
Manisa/Soma Bel. Başkan adayı olarak, yapılan temayül yoklaması ve istişareler sonrası Sn. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın onayı ile Ali Tulup belirlenmiştir. Manisa’ mıza hayırlı olsun.
 
ORDU
Ordu/Fatsa Bel. Başkan adayı olarak, yapılan temayül yoklaması ve istişareler sonrası Sn. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın onayı ile Muharrem Aktepe belirlenmiştir. Ordu’ muza hayırlı olsun.
 
HATAY
Hatay/Reyhanlı Bel. Başkan adayı olarak, yapılan temayül yoklaması ve istişareler sonrası Sn. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın onayı ile Mehmet Çüter belirlenmiştir. Hatay’ ımıza hayırlı olsun.
 
Ak Parti Malatya Yeşilyurt belediye başkanı adayı! ile ilgili etiketler AK Parti Malatya Yeşilyurt belediye başkan aday
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.