AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin açıkladı

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya'da halka hitap ettiği toplu açılışa, Emniyet Müdürlüğü ve Valilikten kendilerine verilen bilgiye göre 100 binin üzerinde kişinin katıldığını söyledi.

Şahin, AK Parti Malatya İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya'da katıldığı toplu açılış törenine çok büyük ilginin olduğunu belirtti.

Katılım gösteren vatandaşlara teşekkür eden Şahin, şunları söyledi:

"Emniyetimizin ve Valiliğimizin bize vermiş olduğu bilgiye göre 100 binin üzerinde kişi katıldı. Kahramanmaraş ve Gaziantep mitingleri de dahil olmak üzere Cumhurbaşkanı'nın yaptığı mitinglerde tabloya baktığımız zaman 16 Nisan'da yapılacak referandumun rengini en bariz şekilde göstermekte. Bu referandum da eminim yüzde 70'lerin üzerinde bir evet desteğiyle inşallah yeni bir anayasa sürecini başlatmış olacağız."
AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ise mitingin düzenlenmesine katkı sağlayan teşkilat üyelerine teşekkür ederek, miting sonrası parti teşkilatı olarak yapacakları çalışmaları planladıklarını aktardı.
Cumhurbaşkanı'nın açılış töreninde sadece bariyerlerle çevrili alanda 90 bin kişinin bulunduğunu ve bariyerin dışındakilerle sayının 100 bini aştığına işaret eden Kahtalı, "Bu güne kadar yapılan en güzel mitingdi, Malatyalılar göğsümüzü kabarttı.Seçmen listeleri muhtarlara verildi, askıda. Listede ismi olmayan vatandaşlar 26 Şubat'a kadar seçim kuruluna bildirebilir. Vatandaşlarımız seçmen listelerinden isimlerini kontrol ettirmeliler" diye konuştu.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin açıkladı ile ilgili etiketler AK Parti Malatya Erdoğan miting
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.