AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma son yolculuğuna uğurlandı

Bir süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden AK Parti İstabul Milletvekili İsmet Uçma son yolculuğuna uğurlandı. İstanbul'da düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Erdoğan, yaptığı konuşmada ailesine sabırlar diledi.

AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma için cenaze töreni düzenlendi.  Düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma son yolculuğuna uğurlandı

İsmet Uçma bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. İsmet Uçma için Marmara Üniversitesi İlahiyat Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Uçma törenin ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi.

Cenaze töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan İsmet Uçma için "İsmet arkadaşımızla yaklaşık 40 yıllık bir kardeşliğimiz var. Dava ve yol arkadaşlığımızda hiç sapma yapmadık, hep el ele, omuz omuza gönül gönüle bu yolda yürüdük. İşaret yayınlarıyla hak ve hakikati işaretleyen eserler manzumesini, fikir hayatında özellikle de bunları işaret eden bir kardeşim olarak bu yolda omuz omuza yürüdük. Yol ve dava arkadaşımız oldu. Her nefis ölümü tadacaktır. Bu bakımdan ismet kardeşimiz bu ilahi emre itibaren ismet arkadaşımızı hak yolculuğunu uğurluyoruz. Ailesine ve camiasına sabırlar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun diliyoruz" ifadelerini kullandı.

AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma son yolculuğuna uğurlandı - Resim : 2

AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma son yolculuğuna uğurlandı ile ilgili etiketler AK Parti cenaze ismet uçma
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.