Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda devir teslim yapıldı!

Geçtiğimiz gün Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı görevinden istifa eden Selim Temurci, görevi Bayram Şenocak'a devretti.

Selim Temurci'nin istifası sonrası göreve getirilen Bayram Şenocak için devir teslim töreni yapıldı. Tören, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve il yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Yeni il başkanı Şenocak’a başarılar dileyen Temurci şöyle konuştu:

“İstanbul’da 3 yıl görev yaptık. 15 Temmuz gecesinde; liderimizle, milletimizle tek yürek olarak hainlere İstanbulumuzu, AK Parti’nin kalesi olan il başkanlığımızı teslim etmedik. Yaptığımız çalışmalarda gayretlerinden ötürü tüm teşkilat mensuplarımıza ve İstanbullulara teşekkür ediyorum. İl başkanımız Bayram Şenocak’ın İstanbul’a hizmet adına çok güzel işler başaracağına inanıyor genel başkanımıza ve teşkilatımıza, teşekkür ediyorum."

"AK PARTİ'DE KARDEŞLİK ESASTIR"

Yeni il başkanı Bayram Şenocak törende şunları kaydetti:

“Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı dönemde güzel hizmetleri olan il başkanımız Selim Temurci’ye ve bugüne kadar görev yapmış diğer il başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. AK Parti’de sevgi ve kardeşlik esastır. İstanbul bize Cumhurbaşkanımızın emanetidir. 2019’a doğru gidiyoruz ve çok önemli 2 seçim bizleri bekliyor. İnşallah tüm teşkilatlarımızla birlikte İstanbul’da AK Parti’ye yakışanı yapacak, katlanarak artan oy oranımızın üzerine daha fazla bir şeyler koyabilmek adına tüm teşkilatımızla birlikte gece gündüz var gücümüzle gayret edeceğiz. 39 ilçemizde mahalle başkanımızdan sandık başkanımıza kadar hep birlikte azmimizle bu süreci yöneteceğiz. Bizim için önemli olan davamız ve liderimizdir."

Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, ise yaptığı konuşmada AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın İstanbul teşkilatı bünyesinden çıktığını belirterek şunları söyledi:

“İstanbul teşkilatları tüm Türkiye için önemlidir. İstanbul’da yapılan çalışmalar diğer illerimizde örnek olarak gösterilmektedir. il başkanımız Selim Temurci, il başkanlığı süresinde çok önemli vazifeleri ifa etti. İstanbul il başkanlığı 15 Temmuz gecesinde işgal girişimde bulunulan tek il başkanlığı olması hasebiyle gazi bir teşkilattır. İl başkanımız Selim Temurci’nin şahsında tüm teşkilatımıza İstanbul’a yaptıkları hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum."

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda devir teslim yapıldı! ile ilgili etiketler AK Parti Bayram Şenocak Selim Temurci devir teslim
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.