AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe: Oturmayı tartışanlar aday mı çıkaracak?

Altı muhalefet liderinin bir araya geldiği görüşmeyle ilgili açıklamada bulunan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, "Daha masada nasıl oturacaklarına karar veremeyen parti liderlerinin cumhurbaşkanı adayı çıkarma konusunda da kavgaya tutuşacaklarını düşünüyorum." dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, NTV'de katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kabaktepe'nin açıklamalarından satır başlıkları şöyle:

(Altı muhalefet liderinin buluşması) O fotoğraf bizi korkutmadı. Türkiye'nin 2023 seçimlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve Cumhur İttfakı'nın kazanacağına inancımız tam. Orada bir şüphemiz yok. O günkü masa bile tartışmalı bir masadır HDP’nin çağırılmamasının kavgası yaşanış, bunun gölgesi düşmüştür O masa nereye oturacaklarını bile belirleyemedikleri bir masadır. Daha masada nasıl oturacaklarına karar veremeyen parti liderlerinin cumhurbaşkanı adayı çıkarma konusunda da kavgaya tutuşacaklarını düşünüyorum. Asıl sorunları gizlemek için ortaya çıkarılan bir süreç olarak görüyorum. Asıl meselelerini konuşmuyorlar.

"ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ"

Türkiye’de vatandaşımızın gerçek gündemi ekonomi. Burada ikili bir yakşalım sergilemeye gayret gösteriyoruz. Birincisi Türkiye ve dünyanını içinde bulunduğu pandemi nedeniyle oluşan enerji üreten ülkelerin fiyatlarında ciddi bir artış oldu. Tüm dünyada oldu. Dolayısıyla halka yansıdı. AK Partinin ekonomi politikasında aldığı kararlar neticesinde yaşanna artışlardan bahsedemeyiz. Küresel bazdaki krizin kendi enerjisini üretemeyen ülkelerde oluşan fiyat artışını doğurdu. Cumhurbaşkanımızın da bahsettiği gibi, küresel krizin halkın üstünde oluşturduğu baskıyı azaltmak için biz elimizden gelen gayreti göstereceğiz, tedbirlerimizi alacağız.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe: Oturmayı tartışanlar aday mı çıkaracak? ile ilgili etiketler Osman Nuri Kabaktepe muhalefet ak parti istanbul il başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.