AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe: Birileri Kılıçdaroğlu'na operasyon çekiyor olmasın?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun elektrik faturalarını zamlar geri çekilene kadar ödemeyeceğini açıklamasına AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den tepki geldi. Kılıçdaroğlu'nun her videosunda başka bir kurmaca yaptığını söyleyen Kabaktepe, "Birileri Kılıçdaroğlu'na operasyon çekiyor olmasın? Zira ortaya koymaya çalıştığı bu gündemler kendisini parti içerisindeki adaylık yarışında zayıf duruma düşürüyor." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz akşam 31 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzaladığı zamlar geri çekilene kadar elektrik faturalarını ödemeyeceğini açıkladı. Kılıçdaroğlu'nun bu çıkışına AK Parti'den tepkiler geldi.

"HER VİDEODA BAŞKA BİR KURMACAYLA KARŞIMIZA ÇIKIYOR"

Kılıçdaroğlu'nun skandal açıklamalarında sosyal medya hesabından tepki gösteren AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, şunları söyledi:

"CHP lideri Kılıçdaroğlu, her videoda adeta skandal başka bir kurmacayla karşımıza çıkıyor. Önce sahte belgeyle trollere taş çıkarttı. Sonra geceliği 100.000 liralık odadan yaptığı konuşma, partililerince ifşa edildi. Şimdi de adeta provakatif cümlelerle algı peşine düştü."

"BU GÜNDEMLER KENDİSİNİ ADAYLIK YARIŞINDA ZAYIF DURUMA DÜŞÜRÜYOR"

Açıklamalarına başka bir tweet'te devam eden Kabaktepe, "Birileri Kılıçdaroğlu'na operasyon çekiyor olmasın? Zira ortaya koymaya çalıştığı bu gündemler kendisini parti içerisindeki adaylık yarışında zayıf duruma düşürüyor. Bizden söylemesi..." dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe: Birileri Kılıçdaroğlu'na operasyon çekiyor olmasın? ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu ak parti istanbul il başkanı Osman Nuri Kabaktepe elektrik faturası
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.