'Hatay kongresi' gerçeği

AK Parti'nin Hatay İl Kongresi'nde çekildiği iddia edilen görüntülerle ilgili gerçek ortaya çıktı. Pandemi kurallarının önemsenmediği görüntülerin il kongresinde değil, 12 Şubat tarihli ilçe gençlik kolları kongresinde çekildiği açıklandı. Konuya ilişkin konuşan AK Parti'li bir yetkili ise böyle bir durumun yaşandığı için üzgün olduğunu belirterek eleştirilere hak verdiğini söyledi.

Hatay'ın Defne ilçesinde 12 Şubat'ta yapılan ilçe gençlik kolları kongresine ait görüntüler sosyal medyada olay yarattı.

Hatay İl Kongresi'nde çekilmiş gibi lanse edilen görüntülerde Defne Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Özyurt partililerin omuzlarına alındı ve dans edilip halay çekildi.

Pandemi döneminde ortaya çıkan bu görüntülerin paylaşılmasıyla sosyal medyada büyük tepki gösterildi.

AK PARTİ'Lİ YETKİLİLER ÜZGÜN

O görüntülerle ilgili gerçeği Twitter hesabından paylaşan Medya Muhtarı isimli hesabı kullanan kişi ise kongreye katılan üst düzey bir AK Parti yetkilisine ulaştığını belirterek "Gerçekten kendileri de son derece üzgün." dedi.

'Hatay kongresi' gerçeği

"ELEŞTİRİLER HAKLIDIR"

Medya Muhtarı, yaptığı paylaşımlarda şunları yazdı:

"Dün akşam ortaya çıkan üzücü Hatay kongre görüntüleri ile ilgili ilginç detaylar öğrendim. Kongre 2 gün önceki il başkanlığı kongresi değil, 12 Şubat tarihli ilçe gençlik kolları kongresi. Kongre bittikten sonra gençler salondan ayrılmayıp eğlence yapmışlar.

Kongreye katılan Üst düzey bir parti yetkilisi ile konuştum. Gerçekten kendileri de son derece üzgün. Kongre tarihi tespiti yapılırken, şubat ayı sonlarında kısıtlamaların kaldırılmış olacağını öngörmüşler. Eleştiriler haklıdır diyorlar. Telafisi yapılır inşallah."

'Hatay kongresi' gerçeği ile ilgili etiketler AK Parti Hatay Defne kongre

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.