AK Parti harekete geçti! Seçim tarihi için masada 3 ihtimal var

2022 yılının son MYK toplantısında 30 Nisan, 14 Mayıs ve 18 Haziran tarihlerine dikkat çeken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin teferruatlı bir çalışma yapması için talimat verdiği öğrenildi.

2023 seçimlerine sayılı günler kalırken AK Parti Haziran ayında yapılması gereken cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleriyle ilgili takvimi netleştirmek için çalışmalarını hızlandırdı. Edinilen bilgilere göre, önceki gün gerçekleştirilen Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında hummalı bir çalışma yapıldı. Toplantıda özellikle 30 Nisan, 14 Mayıs ve 18 Haziran tarihlerine vurgu yapıldı.

ERDOĞAN'DAN "TEFERRUATLI ÇALIŞMA" TALİMATI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim işleri başkanlığına konu hakkında teferruatlı bir çalışma yapması için talimat verdiği öğrenildi. Seçimin ikinci tura kalma ihtimaline karşı özellikle 30 Nisan tarihi üzerinde değerlendirmeler yapıldı.

"ADAY OLMALARI DOĞRU OLMAZ"

AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, toplantıda, sahada yapılması planlanan seçim çalışmaları hakkında detaylı bir sunum yaptı. Kandemir, milletvekili adayı olmak isteyen il başkanlarının istifa süreciyle ilgili bilgi verdi. Tecrübeli il başkanlarının adaylığına sıcak bakılırken, yeni seçilen ve henüz hiç seçim geçirmemiş il başkanlarının aday yapılmalarının doğru olmayacağı değerlendirildi.

Toplantıda ayrıca adaylık için istifa edecek il başkanlarının yerine kimlerin geleceği de istişare edildi.

AK Parti harekete geçti! Seçim tarihi için masada 3 ihtimal var ile ilgili etiketler AK Parti Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.