Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan EYT yorumu: Hiç kimsenin dışarıda kaldım demeyeceği bir çalışma

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, katıldığı bir canlı yayında gündeme ilişkin açıklamlarda bulundu. EYT ve İBB'deki tartışmalarla ilişkin konuşan Dağ, EYT hakkında "Çok ince ayrıntısına kadar çalışılması gereken bir konu. Hiç kimsenin dışarıda kaldım demeyeceği bir çalışma. " dedi. İşte detaylar...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CNN Türk yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan EYT yorumu: Hiç kimsenin dışarıda kaldım demeyeceği bir çalışma

İBB'deki tartışmalarla ilişkin konuşan Dağ, "Çökmeden kast ettikleri şey İBB yönetiminin el değiştirmesi. Zaten İBB Başkanları cumhurbaşkanı adayı olmak için her yolu deniyor. Burada muhalefetin arka plandaki düşüncesindeki olan hususun ön plana çıkması.. Neredeyse sağır sultan duydu, başkanlarının böyle bir niyeti var. Karar üzerinden bir mağduriyet oluşturmak isteniyor.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kararı öncesi AK Parti'de bir toplantı yapıldığı iddiasına yanıt veren Dağ, "Bunlar dedikodu. Bunlarla harcayacak zamanımız yok." ifadelerini kullandı.

HİÇ KİMSENİN DIŞARIDA KALDIM DEMEYECEĞİM BİR ÇALIŞMA

EYT ile ilgili konuşan Dağ, "Çok ince ayrıntısına kadar çalışılması gereken bir konu. Hiç kimsenin dışarıda kaldım demeyeceği bir çalışma. Bakanlık tüm detaylarıyla bir çalışma yoluna gidiyor. Milletimizin maksimum memnuniyetini oluşturacak bir çalışma olacak. Yaş kriteri konusunda şu oldu bu oldu diyecek durumda değilim." ifadelerini kullandı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan EYT yorumu: Hiç kimsenin dışarıda kaldım demeyeceği bir çalışma ile ilgili etiketler ekonomi AK Parti EYT İBB Hamza Dağ
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.