AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ sosyal medyada uğradığı lince isyan etti, gözyaşlarını tutamadı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalar yaparken sosyal medyada uğradığı lince isyan etti. Göz yaşlarını tutamayan Dağ, "1 hafta hiç hak etmediğim bir konuda linçe uğradım. Hangi siyasi partide olursa olsun ortak bir netice alamazsak tek derdi itibari doğrultusunda iyi bir şeyler yapmaya gayret edenlerin bu işlerden uzaklaştığını görürüz" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, TV 100'de yayınlanan Pazar Siyaseti programında Pınar Işık Ardor'un sorularına yanıt verdi, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Hamza Dağ, yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:

GÖRÜŞMELERDE RUS BAKANLAR DA YOKTU"

"Cumhurbaşkanımız Soçi Zirvesi dönüşünde uçakta gazetecilere açıklamalarda bulundu. Dünyada lider diplomasisi diye bir şey var artık. Türkiye olarak bu lider diplomasisini başarılı bir şekilde sürdürüyoruz. Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Putin ile baş başa görüştü ve bizim bakanlarımız görüşmede yoktu da Rusya’nın bakanları var mıydı?"

"İDLİB KONUSUNDA BİR TAVİZ SÖZ KONUSU DEĞİL"

"İdlib konusunda muhalefetin ve bazı çevrelerin dile getirdiği gibi bir taviz söz konusu değildir. Türkiye bugüne kadar neyin tavizini vermiştir ki? Türkiye, Kazan- kazan politikası yürütmüştür. NATO Zirvesi'nde de benzer durumlar yaşanmış ve Erdoğan ve Biden görümesi spekülasyona açık hale gelmişti. Burada bizim yaptıklarımızı anlamayan algılamayan bir muhalefet var. Bir muhalefet eğer gerçekten Ak Parti’nin ufku kadar, Recep Tayyip Erdoğan’ın ufku kadar açık bir muhalefet olmuş olsaydı bu ülkenin durumu çok daha farklı olurdu. Ülkenin muhalefet sorunu var."

ASIL AMAÇ DEZENFORMASYONLA MÜCADELE

"Buradaki esas amaç, sosyal medya düzenlemesinden ziyade dezenformasyonla mücadeledir. Bu sadece bizim yaptığımız bir iş de değildir. İtalya, Singapur,Avustralya ve birçok ülkede de durum benzerdir. Bu sadece AK Parti'nin sorunu değildir. Bu sizin de sorununuz, Cem Yılmaz,'ın da..."

SOSYAL MEDYADAKİ LİNCE İSYAN ETTİ

"Hakaret suç ama bir de yalan var" diyen Hamza Dağ, sosyal medyada uğradığı linci aktarırken gözyaşlarına hakim olamadı. Dağ, "1 hafta hiç hak etmediğim bir konuda linçe uğradım. Hangi siyasi partide olursa olsun ortak bir netice alamazsak tek derdi itibari doğrultusunda iyi bir şeyler yapmaya gayret edenlerin bu işlerden uzaklaştığını görürüz." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ sosyal medyada uğradığı lince isyan etti, gözyaşlarını tutamadı ile ilgili etiketler Hamza Dağ Sosyal Medya linç gözyaşı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.