AK Parti Gençlik Kollarından dikkat çeken paylaşım: Z kuşağına seslenen klip ve şarkı yayınlandı

AK Parti Gençlik Kolları'ndan yarın Adana'da düzenlenecek 'Gençlik Şöleni' öncesinde dikkat çeken bir paylaşım geldi. Yayınlanan klip ve şarkı ile Z kuşağının dikkatini çekmek amaçlandı. Öte yandan AK Parti daha önce de Z kuşağının analiz ediliği bir araştırma yapmıştı.

AK Parti Gençlik Kolları Z kuşağına hitap eden dikkat çeken bir klip yayınladı. Gençlere yönelik hazırlanan klibi paylaşan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, klipte yer alan şarkının tüm dijital platformlarda yayında olduğunu belirterek, "İkinci Kat; ideallerin ve düşüncelerin hayat bulduğu, dostluğun, kardeşliğin ve sanatın kalesi" ifadelerini kullandı.

Söz konusu klip, Adana'da düzenlenecek ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı gençlik şöleninin öncesinde yayınlandı.

ADANA'DA YARIN GENÇLİK ŞÖLENİ DÜZENLENECEK

Yarın Yeni Adana Stadı'nda yapılacak şölende konserler verilecek. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada AK Parti'nin gençlik vizyonu, son 20 yıldır yapılan icraatlar ve 2023'e girerken tüm mesajların da bu şölenden verileceğini dile getirerek, programa yurt dışından da katılım olacağının bilgisini verdi.

İnan, son bir yılda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 19 gençlik buluşmasıyla gittiği illerde gençlerle bir araya geldiğini ifade ederek, "Ülkemizin her bir iline Cumhurbaşkanı'mız gittiğinde o ilin gençleriyle bir araya gelen, son zamanlarda en fazla gençlerle program yapan lider oldu. Bu son bir senede yapmış olduğumuz 19 gençlik buluşmasını taçlandıracağımız program da bu şölenimiz olacak." dedi.

AK PARTİ'DEN Z KUŞAĞI ARAŞTIRMASI

Öte yandan AK Parti, Z kuşağının analiz edildiği bir araştırma yaptı. Araştırmaya göre yeni dönemde gençler siyasi söylemlerden direkt olarak etkilenmiyor. Bu nedenle 'empati' içeren ifadelerin tercih edilmesi gerektiği belirtiliyor.

Gençlerin önceki kuşakların dünya görüşlerine, yaşam şekillerine ve ideolojilerine mesafeli durduğu, hayatın hangi alanında olursa olsun karar verirken gerekçelere odaklandığı ifade edilen araştırmada şu tespitler yer aldı:

İdeoloji ve tutumları ince çizgilerle belirlendiği için kararları kolay değişebilmekte, davranışları kemik kitle niteliği göstermiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlerle her buluşmasında ifade ettiği, "Yapmak ve başarmak istedikleriniz için daima sizin yanınızdayız" söyleminin ve umudu, güçlü yarınları, öz güveni içeren iletişim tarzının gençlerde ilgi uyandırdığını gözlemliyoruz. 'Z kuşağı' olarak ifade edilen her koşulda ve konuda aynı tutuma sahip bir gençlik grubunu asla kabul etmiyoruz.

"DİNLEYİCİ DEĞİL, ANLATICI"

Gençlerin taleplerinde kendilerini istedikleri gibi ifade edebilme ve karar süreçlerinde söz sahibi olma öne çıkıyor. Gençler özellikle doğrudan kurulan iletişimlerde pasif konumdaki dinleyici değil aktif konumdaki anlatıcı olmak istiyor.

İnteraktif iletişimin gençlik iletişimindeki gücünü önemsiyor; yüz yüze, telefonla ve sosyal medya üzerinden sürekli diyaloglar kuruyoruz. İletişimde genel, kapsayıcı, ayrıştırmayan, farklılıkları kucaklayan ifadelere bağlı kalmaya devam edeceğiz.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde gençlerin hizmetlere erişimi ve fırsat eşitliğinin sağlanması için gayret gösteriyoruz. Büyük ölçekli onlarca çalışma yürütüyoruz.

AK Parti Gençlik Kollarından dikkat çeken paylaşım: Z kuşağına seslenen klip ve şarkı yayınlandı ile ilgili etiketler AK Parti klip gençlik kolları z kuşağı şarkı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.