AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İnan: Sosyal medyada sesimiz kısılıyor

Taha Hüseyin Karagöz'ün hazırladığı Sert Sorular programına katılan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, sosyal medyada seslerinin kısıldığını doğrulayarak, "Sosyal medyada belli algoritmaların yapmış olduğu çalışmaları biz gerçekçi bulmuyoruz." dedi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, TVNET canlı yayınında açıklamalarda bulundu. İnan sosyal medyada belli algoritmaların yapmış olduğu çalışmaları gerçekçi bulmadıklarını söyledi ve seslerinin kısıldığını ifade etti.

Taha Hüseyin Karagöz'ün hazırladığı Sert Sorular programına katılan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, 'Gençlik Kollarının sosyal medyadaki rolüne ilişkin' soruya yanıt veren İnan, siyasi çalışmanın sahada yapılan bir iş olduğunu belirtti.

İnan, "Sosyal medyada belli algoritmaların yapmış olduğu çalışmaları biz gerçekçi bulmuyoruz. İstediğini ön plana çıkaran, istediği etkileşimi düşüren bir platformda objektif bir ölçü ortaya koymanız veya o ölçüyü belli bir siyasi organizasyon üzerinde test etmeniz doğru değil. Bunu en son Amerika'daki seçimlerde, Avrupa'daki seçimlerde de gördük. Sesimiz kısılıyor kesinlikle. Bir defa ülke olarak deplasmandayız. Oyunun kurallarını biz koymuyoruz. İçerik başka bir el tarafından düzenleniyor." dedi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İnan: Sosyal medyada sesimiz kısılıyor ile ilgili etiketler Sosyal Medya AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.