AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'dan 'Türk Bayraklı sofra bezi' açıklaması

Mahalle başkanları toplantısında Türk Bayrakları sofra bezi gibi kullanılmasıyla ilgili açıklama yapan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, “Şık olmadı. Gözden kaçmış. Yüreğimiz yaralandı.” dedi.

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı tarafında düzenlenen sandık başkanları toplantısında 'Türk Bayrakları sofra bezi gibi kullanılıyor' haberleri üzerine AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya açıklamalarda bulundu.

"GÖZDEN KAÇMIŞ, ŞIK OLMADI"

Türk bayrağının sofra bezi gibi kullanılmasıyla ilgili Bugün Kocaeli gazetesine konuşan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, “Yaşanılan olayın ilçe binamızda olmadığını belirtmek isterim. Arapçeşme Mahallesi’nde sandık başkanları toplantısında yaşanmış. Birazdan kapsamlı bir açıklama yapacağız. Şık olmadı. Gözden kaçmış. Yüreğimiz yaralandı. Bununla ilgili tepkileri haklı buluyor ve kamuoyundan özür diliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'dan 'Türk Bayraklı sofra bezi' açıklaması ile ilgili etiketler AK Parti Gebze Türk bayrağı ilçe başkan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.