AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir'den Celal Şengör'ün Hz. İbrahim ve Hz. Musa iddialarına tepki: Kendi dışkısını yemekle övünen biri!

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Prof. Dr. Celal Şengör’ün "Hz. İbrahim diye birinin yaşadığı malum değil, Musa'yı da tarih bilmiyor." açıklamalarına tepki gösterdi. Aydemir, "Kimse bir başkasının değerlerini aşağılamamalı. Kim bu? Türk televizyonlarına çıkıp ara ara edepsizce laflar eden, çok af edersiniz, kendi dışkısını yemekle övünen bir pespaye isim. Ne hale geldik?" dedi.

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, İslam düşmanı açıklamalarıyla bilinen jeolog Prof. Dr. Celal Şengör'ün Hz. İbrahim ve Hz. Musa peygamber ile ilgili sözlerine tepki gösterdi. 

"KİMSE BİR BAŞKASININ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAMAMALI"

Hz. İbrahim ve Hz. Musa peygamberlerin masal olduğunu belirten Şengör'ün iddialarını eleştiren Aydemir, "Kimse bir başkasının değerlerini aşağılamamalı. İnançlarımıza küfreder, inançlarımızı inkar eder ifadeler kullanıyorlar. Sadece İslam'ı değil, bütün inananları zıvanadan çıkaracak sözler söyleniyor. 'Hz. İbrahim, Hz. Musa, Hz. İsa diye birisi yoktur.' diyor. Kutsal kitaplara 'masal' diye tarif yapıyor. Kim bu? Türk televizyonlarına çıkıp ara ara edepsizce laflar eden, çok af edersiniz, kendi dışkısını yemekle övünen bir pespaye isim. Ne hale geldik?" dedi. 

"EDEP YAHU..."

İnançlara yönelik saldırının dozunun her gün arttığını da belirten Aydemir, "Edep yahu. Milletin inancıyla oynamaktan ne zaman vazgeçeceksiniz? Bunları millet adına, inananlar adına telin ediyorum." dedi.

ŞENGÖR NE DEMİŞTİ?

Bahsi geçen peygamberlerin hiçbir zaman var olmadığı hakkında konuşan jeolog Şengör, "Bütün bu söylenen kişiler tarihte yok. Bunların hepsi o 3 tane kutsal kitap denilen, Suriye din geleneği, Mezopotamya din geleneğinden türemiş bir yan branştır. Musa peygambere bakıyorsun, adamı da tarih bilmiyor, yok öyle birisi. Musevilerin kitabındaki Mısır'dan çıkış olayı da yok. Hocamın söyledikleri tamamen menkıbevi. Belge yok." ifadelerini kullanmıştı. 

AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir'den Celal Şengör'ün Hz. İbrahim ve Hz. Musa iddialarına tepki: Kendi dışkısını yemekle övünen biri! ile ilgili etiketler Celal Şengör ibrahim aydemir iddia h.z ibrahim hz. musa peygamber
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.