AK Parti çalışma başlattı! Eğitim öğretim hakkı sona eren öğrencilere af geliyor

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, öğrenci affı sinyali verdi. Akbaşoğlu, "Lisans, yüksek lisans ve doktora seviyesinde çeşitli nedenlerle eğitim-öğretim hakkı sona eren öğrencilerimize öğrenci affıyla eğitim-öğretim haklarına tekrar geri dönebilmeleri imkanı getiren bir çalışmayı başlattık" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, öğrencilerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Akbaşoğlu, çeşitli nedenlerle eğitim-öğretim hakkı sona eren üniversite öğrencilerinin öğrenci affıyla eğitim-öğretim haklarına geri dönebilmeleri imkanı getiren bir çalışmayı başlattıklarını söyledi.

Üniversite öğrencileriyle ilgili bir çalışma yaptıklarını açıklayan Muhammet Emin Akbaşoğlu, "Lisans, yüksek lisans ve doktora seviyesinde çeşitli nedenlerle eğitim-öğretim hakkı sona eren öğrencilerimize öğrenci affıyla eğitim-öğretim haklarına tekrar geri dönebilmeleri imkanı getiren bir çalışmayı başlattık." dedi.

Çalışmanın detaylarını daha sonra kamuoyuyla paylaşacaklarını ifade eden Akbaşoğlu, 2022-2023 eğitim öğretim yılında üniversite öğrencilerine bu haklarını kullanabilme imkanını getiren bir yasal düzenlemeyi temmuz ayından önce teklife dönüştürerek yasalaştırmayı arzu ettiklerini söyledi.


AA

AK Parti çalışma başlattı! Eğitim öğretim hakkı sona eren öğrencilere af geliyor ile ilgili etiketler doktora öğrenci affı muhammet emin akbaşoğlu lisan yüksek lisans
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.