Ak Parti Belediye Başkan adayları açıklandı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, milletvekili olmak için istifa eden belediye başkanlarının yerine aday olarak belirlenen isimleri açıkladı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, yapılan istişareler ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayıyla belirlenen belediye başkan adaylarını açıkladı. Peki Ak Parti Belediye Başkan adayları kimlerdir? Detaylar haberimizde...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, milletvekili olmak için istifa eden belediye başkanlarının yerine aday olarak belirlenen isimleri açıkladı. Vatandaşlar açıklama sonrası yeni adaylarının kim olduğunu merak ediyor. Peki Ak Parti Belediye Başkan adayları kimlerdir? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...
 
Ak Parti Belediye Başkan adayları açıklandı!
 
 
Erol Kaya Twitter hesabından şu paylaşımları yaptı:
 
KONYA
Konya Bşb Başkan adayı olarak, yapılan temayül yoklaması ve istişareler sonrası Sn. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın onayı ile Selçuklu Bld. Bşk. @u_ibrahim_altay belirlenmiştir. Konya’ mıza hayırlı olsun.
 
SAMSUN
Samsun Bşb Başkan adayı olarak, yapılan temayül yoklaması ve istişareler sonrası Sn. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın onayı ile Bafra Bld. Bşk. Zihni Şahin belirlenmiştir. Samsun’ muza hayırlı olsun.
 
MALATYA
Malatya Bşb Başkan adayı olarak, yapılan temayül yoklaması ve istişareler sonrası Sn. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın onayı ile Yeşilyurt Bld. Bşk. Hacı Uğur Polat belirlenmiştir. Malatya’ mıza hayırlı olsun.
 
ÇANKIRI
Çankırı Bel. Başkan adayı olarak, yapılan temayül yoklaması ve istişareler sonrası Sn. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın onayı Hüseyin Boz belirlenmiştir. Çankırı’ mıza hayırlı olsun.
 
NEVŞEHİR
Nevşehir Bel. Başkan adayı olarak, yapılan temayül yoklaması ve istişareler sonrası Sn. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın onayı ile Atilla Seçen belirlenmiştir. Nevşehir’ imize hayırlı olsun.
 
BİLECİK
Bilecik Bel. Başkan adayı olarak, yapılan temayül yoklaması ve istişareler sonrası Sn. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın onayı ile Nihat Can belirlenmiştir. Bilecik’ imize hayırlı olsun.
 
SİNOP
Sinop/Ayancık Bel. Başkan adayı olarak, yapılan temayül yoklaması ve istişareler sonrası Sn. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın onayı ile Aslan Özdemir belirlenmiştir. Sinop’ umuza hayırlı olsun.
 
YOZGAT
Yozgat/Akdağmadeni Bel. Başkan adayı olarak, yapılan temayül yoklaması ve istişareler sonrası Sn. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın onayı ile İrfan Coşkun belirlenmiştir. Yozgat’ ımıza hayırlı olsun.
 
Yozgat/Sorgun Bel. Başkan adayı olarak, yapılan temayül yoklaması ve istişareler sonrası Sn. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın onayı ile Murat Gürbüz belirlenmiştir. Yozgat’ ımıza hayırlı olsun.
 
ANTALYA
Antalya/Kumluca Bel. Başkan adayı olarak, yapılan temayül yoklaması ve istişareler sonrası Sn. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın onayı ile Yusuf Göven belirlenmiştir. Antalya’ mıza hayırlı olsun.
 
KÜTAHYA
Kütahya/Gediz Bel. Başkan adayı olarak, yapılan temayül yoklaması ve istişareler sonrası Sn. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın onayı ile Muharrem Akçadurak belirlenmiştir. Kütahya’ mıza hayırlı olsun.
 
MANİSA
Manisa/Soma Bel. Başkan adayı olarak, yapılan temayül yoklaması ve istişareler sonrası Sn. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın onayı ile Ali Tulup belirlenmiştir. Manisa’ mıza hayırlı olsun.
 
ORDU
Ordu/Fatsa Bel. Başkan adayı olarak, yapılan temayül yoklaması ve istişareler sonrası Sn. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın onayı ile Muharrem Aktepe belirlenmiştir. Ordu’ muza hayırlı olsun.
 
HATAY
Hatay/Reyhanlı Bel. Başkan adayı olarak, yapılan temayül yoklaması ve istişareler sonrası Sn. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın onayı ile Mehmet Çüter belirlenmiştir. Hatay’ ımıza hayırlı olsun.

 

Ak Parti Belediye Başkan adayları açıklandı! ile ilgili etiketler AK Parti belediye başkan adayları kimlerdir
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.