AK-47'nin kalaşnikof olduğunu bilmeyen Cem Küçük'e eleştiri yağdı

Habertürk TV'de Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırıları tartışılırken, Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük ve Savunma Analisti Hakan Kılıç arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Sosyal medyada gündeme oturan Cem Küçük'e eleştiri yağdı.

Habertürk TV'de yayınlanan Kübra Par'la Açık ve Net programında bu gece Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırılarının son durumu tartışıldı. Programda sarf ettiği sözler nedeniyle konuklardan Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük sosyal medyanın zirvesine oturdu.

Rusya-Ukrayna savaşının tartışıldığı programda konu silahlardan açılınca; Savunma Analisti Hakan Kılıç, "1000 metre ilerideki mermiyi kalaşnikof ile vuramazsınız" dedi. Cem Küçük, "Ama Ak-47 vurur" diye araya girerken, Kılıç'ın yanıtı "AK-47 kalaşnikof zaten" oldu.

Bu diyaloğun videosunu sosyal medyadan paylaşan çok sayıda kullanıcı Küçük'ü eleştirirken, savaş temalı programda yorum yapmasına tepki geldi.

 

AK-47'nin kalaşnikof olduğunu bilmeyen Cem Küçük'e eleştiri yağdı ile ilgili etiketler Cem Küçük Habertürk kalaşnikof AK-47 Hakan Kılıç Rusya Ukrayna savaşı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.