Ajda Pekkan sahne şovuyla büyüledi! Pelerininin altından çıkan kıyafetiyle hayran bıraktı

Ajda Pekkan önceki akşam Kuruçeşme Açıkhava'da verdiği konseriyle sevenlerine unutulmaz anlar yaşattı. Süperstar'ın sahne kostümleri geceye damda vurdu. Siyah bir pelerinle sahneye çıkan ve ardından pelerini çıkaran Ajda Pekkan'ın, Burcu Sedef imzalı sarı renkteki kıyafeti karnaval kostümlerini aratmadı. Ajda Pekkan ilerleyen saatlerde ise kıyafetini değiştirip siyah kalpli pijamayı andıran bir kıyafet giydi.

Türk pop müziğinin başarılı isimlerinden Ajda Pekkan dün akşam Kuruçeşme Açıkhava'da konser verdi. 76 yaşındaki şarkıcı sahne kostümleriyle geceye damga vurdu.

SARI RENKTEKİ İDDİALI KOSTÜMÜ SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Sahneye siyah bir pelerinle giriş yapan Ajda Pekkan pelerinini çıkarınca ortaya çıkan görüntüler defileyi aratmadı. Ekip arkadaşlarının yardımıyla üzerindeki siyah pelerini çıkaran Ajda Pekkan'ın sarı renkteki elbisesi herkesi büyüledi. Burcu Sedef imzalı iddialı bir kostüm tercih eden Ajda Pekkan için 'Rio karnavalında gibi' yorumları yapıldı.

ajda pekkan


Genç görüntüsü, güzelliği ve fit haliyle yarı yaşındakilere taş çıkaran Ajda Pekkan konserin ilerleyen dakikalarında ise kıyafetini değiştirdi ve hayranlarının karşısına bu kez de pijamayı andıran bir takımla çıktı. Ajda Pekkan'ın sahne kostümleri sosyal medyayı salladı.

 

Ajda Pekkan sahne şovuyla büyüledi! Pelerininin altından çıkan kıyafetiyle hayran bıraktı ile ilgili etiketler Ajda Pekkan Konser Sosyal Medya süperstar Kuruçeşme Açıkhava
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.