Ajda Pekkan'ın yüzüne ne oldu? Son halini görenler hayrete düştü

Türk pop müziğinin Süperstar'ı Ajda Pekkan, Ramazan Bayramı'nın ilk günü Bodrum'da hayranlarıyla buluştu. Ajda Pekkan'ın konser sonrası basında servis edilen fotoğrafları görenleri şoke etti. Süperstar'ın yüzüne uygulanan yoğun filtre sosyal medyada gündem oldu.

Pop müziğin 76 yaşındaki güçlü sesi Ajda Pekkan, Bodrum’da hayranlarıyla buluştu. Ajda Pekkan'ın konserin ardından Bbsına servis edilen fotoğrafları hayrete düşürdü. Sosyal medyaya düşen fotoğraf karelerine “Neden bu kadar shop yapıldı” tepkileri yağdı.

Bayramda Bodrum'da sevenlerinin karşısına çıkan efsane şarkıcı photoshop kurbanı oldu. Ajda Pekkan, müthiş sahne şovu ile sevenlerini coşturdu. Yoğun bir ilgi ile karşılaşan Ajda Pekkan her zaman olduğu gibi fit görünümü, güzelliği ve enerjisi ile büyüledi. Modacı Burcu Sedef imzalı bir kostüm giyen Ajda, konserin sonunda tüm sevenlerini yakına çağırarak bayramlaştı. Ajda Pekkan'ın konserden kareleri sosyal medyayı adeta salladı. Yüzüne yoğun filtre ve photoshop uygulanan Süperstar sosyal medyanın diline düştü. 


İşte Ajda Pekkan'ın gündem olan o fotoğraf kareleri...

Ajda Pekkan'ın yüzüne ne oldu? Son halini görenler hayrete düştü

Ajda Pekkan'ın yüzüne ne oldu? Son halini görenler hayrete düştü - Resim : 2

Ajda Pekkan'ın yüzüne ne oldu? Son halini görenler hayrete düştü - Resim : 3

Ajda Pekkan'ın yüzüne ne oldu? Son halini görenler hayrete düştü - Resim : 4

Ajda Pekkan'ın yüzüne ne oldu? Son halini görenler hayrete düştü - Resim : 5

Ajda Pekkan'ın yüzüne ne oldu? Son halini görenler hayrete düştü - Resim : 6

Ajda Pekkan'ın yüzüne ne oldu? Son halini görenler hayrete düştü ile ilgili etiketler Ajda Pekkan Sosyal Medya Konser Bodrum photoshop filtre
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.