Ajda Pekkan'ın Kıbrıs çıkartması!

Süperstar Ajda Pekkan Kıbrıs'ta verdiği konserde hayranlarını büyüledi. Ünlü şarkıcı kıyafetiyle göz kamaştırırken, şarkılarıyla herkesi kendinden geçirdi.

Ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, önceki gece Kuzey Kıbrıs'ta, Merit Royal Hotel ve Merit Royal Premium Hotel ortak etkinliğinde performans sergiledi. Süperstar; şarkıları, enerjisi ve sahne şovuyla konuklarına unutamayacakları bir gece yaşattı. Açık havadaki konser alanını dolduran yaklaşık bin 500 konuğunu selamlayarak geceye başlayan Pekkan, sahnede yaklaşık 1.5 saat kaldı.

752x395-1508086490028

Nur Yerlitaş imzalı kıyafeti ile göz kamaştıran sanatçı, dans performanslarıyla da büyük alkış aldı. Pekkan; gecede 'Resim', 'Arada Sırada', 'Ara Sıcak', 'Vitrin', 'Ben Yanmışım', 'Yakar Geçerim' gibi sevilen şarkılarını konuklarıyla bir ağızdan söyledi.

Ajda Pekkan'ın Kıbrıs çıkartması! ile ilgili etiketler Ajda Pekkan Konser Nur Yerlitaş tasarım kuzey kıbrıs kıyafet
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.