Ajda Pekkan'ın ardından bir toplu taşıma itirafı şarkıcı Nilüfer'den geldi

Süperstar Ajda Pekkan'ın toplu taşıma açıklamasının ardından bir itiraf da şarkıcı Nilüfer'den geldi. Daha önce hiç toplu taşımaya binmediğini söyleyen 66 yaşındaki ünlü sanatçı Nilfür, "Ben de binmedim, ne yalan söyleyeyim? Toplu taşımayı pek kullanamıyorum." dedi.

Türk pop müziğinin güçlü seslerinden Ajda Pekkan, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajında İstanbul'u dilediğince gezmek istediğini belirterek, ''Metroya da metrobüse de hiç binmedim. Hele Marmaray'ı çok merak ediyorum. Vapura binmek de çok istiyorum. Deniz albayıydı babam, onunla binerdik küçükken. O günler hâlâ aklıma geliyor'' demişti.


NİLÜFER: TOPLU TAŞIMAYI KULLANAMIYORUM

Ajda Pekkan'ın gündem olan açıklamalarının ardından bir itiraf da meslektaşı Nilüfer'den geldi. Kızı Ayşe Nazlı ile Nişantaşı'nda görüntülenen Nilüfer, Ajda Pekkan gibi toplu taşıma araçlarını hiç kullanmadığını ve merak ettiğini belirtti. Ünlü şarkıcı konu ile ilgili "Ben de binmedim, ne yalan söyleyeyim? Toplu taşımayı pek kullanamıyorum." açıklamasında bulundu.

Sabah gazetesine röportaj veren Ajda Pekkan, ünlü olmanın çok büyük bir sorumluluk olduğunu dile getirmiş, "İstanbul'u gönlümce gezmek istiyorum ama olmuyor. Mesela Kapalıçarşı'yı, Tahtakale'yı, Perşembe Pazarı'nı veya Galata'yı gezmek istiyorum ama uzun yıllardır buralara gitmiyorum. İçimde ukdedir bu. Metroya da metrobüse de hiç binmedim. Hele Marmaray'ı çok merak ediyorum. Vapura binmek de çok istiyorum. Deniz albayıydı babam, onunla binerdik küçükken. O günler hâlâ aklıma geliyor" demişti.

 

Ajda Pekkan'ın ardından bir toplu taşıma itirafı şarkıcı Nilüfer'den geldi ile ilgili etiketler Nilüfer Ajda Pekkan toplu taşıma
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.