Ajda Pekkan'ın aksiyon dolu gecesi!

Önceki gece erkek arkadaşıyla bir otel odasında eğlenen Ajda Pekkan kameralardan kaçmaya çalıştı. En son polislerden yardım isteyen Süperstar, çareyi kardeşinin Arnavutköy'deki evine sığınmakta buldu.

Ajda Pekkan’ın önceki gece güzel başlayan gecesi kötü bitti. Süperstar, Nişantaşı’nda bulunan bir otelin üst katında gizemli erkek arkadaşıyla sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. Pekkan, kapıda gazetecilerin olduğunu öğrenince, VIP aracını çıkış yapacakmış gibi ön tarafa getirtti. Ajda Pekkan, arkadaşıyla başka otomobile binerek muhabirlerden kaçmaya çalıştı.

KARDEŞİNİN EVİE SIĞINDI

Kaçış planı başarıya ulaşmayan Pekkan, daha sonra kendi aracını otelin garajına çağırdı. Bu sırada görüntü almak isteyen basın mensuplarıyla, otel güvenliği arasında tartışma çıktı. Otoparktan ayrılan Süperstar, trafikte de Beşiktaş’ta çevirme yapan polisten yardım istedi. Ekipler, gazetecileri tutarken Pekkan, arkadaşıyla kardeşi Semiramis Pekkan’ın Arnavutköy’deki evine sığındı.

Ajda Pekkan'ın aksiyon dolu gecesi!

Ajda Pekkan'ın aksiyon dolu gecesi! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.