Ajda Pekkan'dan yıllar sonra gelen kürtaj itirafı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşenle 2. Sayfa programına konuk olan Ajda Pekkan, samimi açıklamalarda bulundu. Koronavirüs nedeniyle programa evinden bağlanan Pekkan, bir çocuğu olmasını çok istediğini belirtirken, 6 kez kürtaj yaptırdığını da itiraf etti.

74 yaşındaki şarkıcı Ajda Pekkan Kanal D’de yayınlanan Müge ve Gülşen ile 2. sayfa programında çarpıcı bir itirafta bulundu.

Ajda Pekkan açıklamasında "Çocukları çok severim ama bizim sektörde ayakta kalabilmek için çocuk yapmaya hiç cesaret edemedim, 6 kez de aldırdım” dedi.

Ajda Pekkan'dan yıllar sonra gelen kürtaj itirafı

"GÖSTERİŞ İÇİN PARA HARCAMAM"

Pekkan ayrıca, "Gösteriş için para harcamam. Çantalarım çakmadır. Doğru dürüst tektaşım bile yoktur. Öyle şeylere para harcamam ben. En önemli olan, insanın kendisi. Benden önemli şey yok bu hayatta." ifadelerini kullandı.

 

Ajda Pekkan'dan yıllar sonra gelen kürtaj itirafı ile ilgili etiketler 2. Sayfa Ajda Pekkan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa kürtaj
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.