Ajda Pekkan'dan Azerbaycan'a destek mesajı

Ünlü şarkıcı Ajda Pekkan'dan Ermenistan'ın hain saldırılarına karşı mücadele veren Azerbaycan'a destek mesajı geldi. Sözde ateşkes anlaşması yapan fakat saldırılarını sürdürerek çok sayıda sivil vatandaşların hayatını kaybetmesine sebep olan Ermenistan'ı şiddetle kınayan süperstar, "Topraklarını geri almak için canını feda etmeye hazır olan askerlerimize ve en başta sayın İlham Aliyeve başarılar diliyorum" ifadeleriyle sosyal medyadan paylaşımda bulundu.

Ermenistan hain saldırıları karşısında çok sayıda sivil vatandaşların hayatını kaybetmesine ünlü sanatçılardan tepkiler sürüyor. Bunun son örneği süperstar Ajda Pekkan'dan geldi.

Ermenistan'ın hain saldırılarına karşı mücadele veren Azerbaycan halkına destek mesajı veren ünlü sanatçı sosyal medyadan şu paylaşımda bulundu; 

Ajda Pekkan'dan Azerbaycan'a destek mesajı

"Azerbeycanlı kardeşlerime Gece yarısı yatakta üzerlerine Bomba atılmasını şiddetle kınıyorum.

Topraklarını geri almak için Canını Feda etmeye hazır olan Askerlerimize ve En başta Sayın İlham Aliyeve başarılar diliyorum.

TÜRKİYE olarak her daim yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyor ve buradan Azerbeycanlı Kardeşlerimize Sevgi ve Saygılarımı gönderiyor;
Tanrıdan Dünyamıza Sulh ve Barış diliyorum.

AJDA PEKKAN"

Ajda Pekkan'dan Azerbaycan'a destek mesajı ile ilgili etiketler Ajda Pekkan Azerbaycan
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.