Ajda Pekkan zor günler geçiriyor

Türk pop müziğin Süperstar’ı Ajda Pekkan, iki dizinden de ameliyat oldu. Pekkan'a ameliyat sonrası kardeşi Semiramis Pekkan bakıyor.

75 yaşındaki Süperstar Ajda Pekkan, şu sıralar sağlık sorunuyla boğuşuyor. Sahne üzerindeki bitmeyen enerjisiyle hayranlarını mest eden ünlü yıldız, dizlerindeki kireçlenme nedeniyle zor günler geçiriyor.

Hürriyet'ye yer alan habere göre; Kireçlenmeye bağlı olarak dizleri su toplayan Pekkan, artık ağrıya dayanamayınca bıçak altına yatmak zorunda kaldı. Ameliyatla dizlerindeki soruna müdahale edilen Süperstar’a sonrasında doktoru yatak istirahati vererek ayağa kalkmasını yasakladı.

TEDAVİ İÇİN BODRUM'DAN İSTANBUL'A DÖNDÜ

Ajda Pekkan, geçen yıl pandeminin başında Bodrum’daki yazlık evine yerleşmişti. Burada bir çiftlik kurarak tamamen Bodrum’a yerleşmek için kolları sıvayan Pekkan, Arnavutköy’deki evini de kiraya vermişti. Ancak şimdi tedavi için İstanbul’da kalmak zorun kalan Süperstar, evini kiraya verdiği için çok pişman olmuş.

Ajda Pekkan zor günler geçiriyor

BAKIMINI KARDEŞİ YAPIYOR

Bu süreçte kendisine en büyük desteği ise kardeşi Semiramis Pekkan veriyor. Semiramis Hanım, ablası için kendi evinin üst katını tahsis ederek ameliyat sonrasını bakımını üstlenmiş.

Ajda Pekkan zor günler geçiriyor ile ilgili etiketler Ajda Pekkan Ameliyat semiramis pekkan süperstar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.