Ajda Pekkan yoldan geçen bir kadının giydiği pantolonun peşine düştü

Geçtiğimiz günlerde Belarus’ta konser veren Türk pop müziğinin Süperstar'ı 75 yaşındaki Ajda Pekkan, şehirde gezerken yoldan geçen bir kadının üzerindeki pantolonu çok beğendi. Yoldan geçen kadını durduran şarkıcı, pantolonun markasını sordu. Sonra gitti aynısını aldı ve İstanbul’a döndü.

75 yaşında olmasına rağmen hala 20'lik genç kızlara taş çıkaran Süperstar Ajda Pekkan, moda konusunda da tutkun olduğunu gösterdi. Pekkan, geçtiğimiz günlerde Egemen Mustafa Şener'in ev sahipliğinde Belarus Minsk'teki Double Tree By Hilton Otel'de sahne aldı.


Saklambaç'ta yer alan habere göre; Harika bir performansa imza atan Ajda, ertesi gün Zamok Mall'da gezerken bir kadın gördü. Kadının üzerindeki pantolona hayran kalan şarkıcı, yardımcısıyla birlikte hemen harekete geçti. Kadının pantolonunu çok beğendiğini söyleyen Ajda Pekkan ve yardımcısı, markasını, modelini ve barkod numarasını istedi. Belaruslu genç kadın da Türk Süperstar'ı kırmadı.

PANTALONUN AYNISINI BULUP İSTANBUL'A GETİRDİ

İspanyol ünlü bir markanın mağazasına giden Ajda, pantolonu aldı bagajına koydu. İstanbul'a dönen Ajda Pekkan, hafta sonu bu özel pantolonu giydi.

 

Ajda Pekkan yoldan geçen bir kadının giydiği pantolonun peşine düştü ile ilgili etiketler Ajda Pekkan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.