Ajda Pekkan, Türkiye'deki orman yangınlarına duyarsız kalmadı

Türk pop müziğinin Süperstar'ı Ajda Pekkan, tüm Türkiye’nin mücadele ettiği orman yangınlara karşı duyarsız kalmadı. Pekkan, Bodrum’da vereceği konserini iptal ettiğini açıkladı.

Sanat camiasının ünlü isimleri Türkiye'nin birçok noktasında meydana gelen orman yangınlarına yardım eli uzatmaya devam ediyor. Kimi ünlü isimler yangın bölgesindeki söndürme çalışmalarına bizzat giderek, kimi ünler isimler maddi destek sağlayarak ve ihtiyaç kolisi yardımında bulunarak, kimi ünlü isimler ise konserlerinden elde ettikleri gelirleri bağışlayarak yardımda bulunuyorlar. Ekranların ve sahnelerin aranan isimleri sosyal medya hesaplarından ihtiyaç listelerini sıralayıp, topladıkları bağışları sahiplerine ulaştırıyorlar.


Ajda Pekkan'da Türkiye'nin farklı noktalarında meydana gelen orman yangınları konusunda duyarsız kalmadı. Süperstar, Bodrum konserini iptal ettiğini yaptığı bir açıklama ile duyurdu.

Ünlü sanatçı yaptığı açıklamada "Sevgili dostlar; güzel ülkemin içinden geçmiş olduğu bu zor günlerde üzücü afetlerden ötürü Bodrum konserimi iptal ettim" dedi.


2 SAATTE SERVET KAZANDI

Pekkan geçtiğimiz haftalarda konser için gittiği Belarus'ta yaklaşık iki saat sahnede kalarak 1 milyon 250 bin lira almıştı.


Pekkan, geçtiğimiz günlerde 75 değil 82 yaşında olduğu iddialarıyla gündeme gelmişti.

 

 

Ajda Pekkan, Türkiye'deki orman yangınlarına duyarsız kalmadı ile ilgili etiketler Ajda Pekkan Yangın Bodrum süperstar kosner
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.