Ajda Pekkan satılık lüks makinesinin fiyatını ikiye katladı! Yeni fiyatı 75 milyon TL!

Türk müziğinin Süperstar’ı olarak gösterilen Ajda Pekkan uzunca bir zamandır satmak için uğraştığı Sarıyer Bahçeköy’de bulunan villasının değerini 2 katına çıkardı.

75 yaşında Süperstar Ajda Pekkan bu sefer villası ile olay oldu. Sarıyer Bahçeköy’deki lüks malikanesi için bir türlü alıcı bulamayan Pekkan, dolarda yaşanan artış nedeniyle fiyatı 2 katına kadar çıkarınca oldukça şaşırttı. Yaklaşık 4 yıldır satışta olan evine Dubaili bir prensin talip olduğu iddiaları sonrasında herhangi bir gelişme yaşanmazken Pekkan’ın bu süreçte evinin fiyatı da katlandı.

Ajda Pekkan satılık lüks makinesinin fiyatını ikiye katladı! Yeni fiyatı 75 milyon TL!

Malikanenin satışı için birden fazla emlakçıyla anlaşan Pekkan, son dönemdeki gayrimenkul fiyatlarındaki gelişmelerin hemen ardından evinin fiyatını da güncelledi. Süperstar, 1.5 dönüm üzerine kurulu olan 6 odası, 2 salonu ve 3 banyosu bulunan villası için daha önce 38 milyon TL olan fiyatı 75 milyon TL’ye kadar çıkardı.

Ajda Pekkan satılık lüks makinesinin fiyatını ikiye katladı! Yeni fiyatı 75 milyon TL! - Resim : 2

Milyon dolarlık lüks malikanesini yakın dostu Ayşe Ersayın'ı evinde kaybetmesinin ardından satışa çıkaran Pekkan şu ana kadar bir alıcı bulamadı. 63 yaşındaki klip yönetmeni Ersayın, Pekkan'ın, Bahçeköy'deki evinde kalp krizi geçirip hayatını kaybetmişti.

Ajda Pekkan satılık lüks makinesinin fiyatını ikiye katladı! Yeni fiyatı 75 milyon TL! ile ilgili etiketler Ajda Pekkan Sarıyer malikane villa
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.