Ajda Pekkan Photoshop'u fazla kaçırdı! Sosyal medya bu fotoğrafla çalkalandı!

Ajda Pekkan sahnelere geri döndü. Estetik operasyonlarla sık sık gündeme gelin Süper Star, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla dile düştü.

Pandemi sonrası normalleşmeye geçilmesi sonrası Süper Star Ajda Pekkan da sahnelere geri döndü. Panter desenli elbisesiyle sevenlerinin karşısına çıkan sanatçı, "Uzun bir aradan sonra tekrar birlikteyiz, sizlerle buluşup birlikte şarkılar söyleyince kendimi çok daha iyi hissediyorum" dedi.

Sosyal medya bu fotoğrafla çalkalandı!

Ajda Pekkan'ın sahnede çekilen bu fotoğrafna photoshopla gençleştirme uygulanması ise kullanıcların dikkatinden kaçmadı. Pekkan'ı görenler, estetikten sonra photoshop'un da ayarını kaçırdı yorumlarını yaptı.

İşte o abartılı fotoğraf

Ajda Pekkan Photoshop'u fazla kaçırdı! Sosyal medya bu fotoğrafla çalkalandı!

Ajda Pekkan Photoshop'u fazla kaçırdı! Sosyal medya bu fotoğrafla çalkalandı! ile ilgili etiketler Ajda Pekkan photoshop
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.