Ajda Pekkan mirasını kedilerine mi bırakacak? Yeni çalışanının yapacağı işler duyanları şaşırttı

Hayvan sevgisiyle takdir toplayan Türk pop müziğinin Süperstar'ı Ajda Pekkan, sokak hayvanları için yanına yeni bir çalışan aldı. Bu çalışan sadece sokak hayvanlarını besliyor, hastalığa yakalananları tedaviye götürüyor. Pekkan'ın sokak hayvanları için ayda 20 bin liralık harcama yaptığı söyleniyor...

Hayvan sevgisiyle de takdir toplayan Süperstar Ajda Pekkan, sokak hayvanları için yanına yeni bir çalışan aldı. Bu çalışan sadece sokak hayvanlarını besliyor, hastalığa yakalananları tedaviye götürüyor. Pekkan'ın, sokak hayvanları için ayda 20 bin liralık harcama yaptığı söyleniyor.


Günaydın köşe yazarı Mevlüt Tezel, bugünkü yazısında Ajda Pekkan'ı kaleme aldı. 'Süperstar eğer mirasını kedilere bırakırsa hiç şaşırmam' diyen Tezel'in işte o yazısı…

Ajda Pekkan mirasını kedilerine mi bırakacak? Yeni çalışanının yapacağı işler duyanları şaşırttı

KEDİLERİ YÜZÜNDEN AŞKINDAN VAZGEÇMİŞTİ

Ünlü şarkıcı, Polonezköy'deki evinde beslediği İran kedileri hakkında "Bu hayvanlar bu evden gidecek" dediği için sevgilisi Okan Tapan'dan ayrılmıştı. Tapan'ın istemediği kedilerden birisi ölünce de onu doldurtup salonunun baş köşesine koymuştu.

'BENİ HAYVAN MEZARLIĞINA GÖMÜN'

Bir zamanlar 16 kedisi ve üç köpeğiyle yaşadığını söyleyen Pekkan, ablası Semiramis'le de kedileri yüzünden küsmüştü. Pekkan, bir röportajında "O kadar seviyorum ki hayvanları, beni gömerseniz hayvan mezarlığına gömün. Her şeyim onlar" demişti.


'MİRASINI HAYVAN DOSTLARINA BIRAKIRSA ŞAŞIRMAM'

6 kez çocuk aldıran ve hiç çocuğu bulunmayan Pekkan'a Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin. Ama Süperstar bir gün bu dünyadan ayrılırsa hayvan mezarlığına gömülmeyi vasiyet eder ve mirasını da başta kedileri olmak üzere hayvan dostlarına bırakırsa hiç şaşırmam.

 

 

Ajda Pekkan mirasını kedilerine mi bırakacak? Yeni çalışanının yapacağı işler duyanları şaşırttı ile ilgili etiketler Ajda Pekkan süperstar sokak hayvanları miras Mevlüt Tezel
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.