Ajda Pekkan kendisini aldatan sevgilisiyle barıştı!

Pop müziğin efsanevi ismi Ajda Pekkan, kendisini aldatan 9 yıllık sevgilisi Bülent Çavuşoğlu'nu affetti. Tekrardan barışan ikilinin birlikte Bodrum'da tatil yaptığı öğrenildi.

75 yaşındaki Süperstar Ajda Pekkan, 53 yaşında olan 9 yıllık sevgilisi Bülent Çavuşoğlu tarafından ihanete uğramıştı. Aldarıldığını öğrenen Pekkan ise, sevgilisinde ayrılma kararı almıştı.

KENDİNİ AFFETTİRDİ

Pekkan'ı aldattıktan sonra büyük pişmanlık yaşayan ve her fırsatta kendisini affettirmeye çalışan Bülent Çavuşoğlu, sonunda kendisini affettirdi. Çavuşoğlu'na tekrardan şans veren pekkan, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisiyle barışma kararı aldı. Çiftin uzun sürenin ardından Bodrum'da yan yana geldiği öğrenildi.

KALBİNİ AŞKA KAPAMIŞTI: BENİ TAŞIYACAK ERKEK KARŞIMA ÇIKMIYOR

İhnaetin ardından adı Hakan Altun'la aşk iddialarına karışan Süperstar, "Beni taşıyacak erkek maalesef karşıma çıkmıyor" diyerek kalbini aşka kapamıştı.

Ajda Pekkan kendisini aldatan sevgilisiyle barıştı!

Ajda Pekkan kendisini aldatan sevgilisiyle barıştı! ile ilgili etiketler Ajda Pekkan Aşk bülent çavuşoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.