Ajda Pekkan ile Nebahat Çehre sosyal medyada karşı karşıya geldi

Türk pop müziğinin Süperstar'ı Ajda Pekkan ile oyuncu Nebahat Çehre'nin sosyal medyadaki son fotoğraf kareleri olay oldu. İlerleyen yaşlarına rağmen fit halleri ve güzellikleriyle adından söz ettiren ünlü sanatçılar sosyal medyada karşı karşıya geldi.

'Ajda' ismini verdiği yeni albümü için Safa Gülsoy'un objektifine poz veren Ajda Pekkan'ın fotoğrafları sosyal medyayı kasıp kavurdu. 75 yaşındaki şarkıcının bikinili pozlarına beğeni ve yorum yağdı. Yeni fotoğraf kareleriyle magazin gündemine damga vuran Süperstar güzelliğiyle göz kamaştırdı. Pekkan'ın fotoğrafları kendisinden 2 yaş büyük olan ve güzelliğiyle yarı yaşındakilere taş çıkaran usta oyuncu Nebahat Çehre ile kıyaslandı.

Ajda Pekkan ile Nebahat Çehre sosyal medyada karşı karşıya geldi

 NEBAHAT ÇEHRE %80, AJDA PEKKAN %20 GÜZEL BULUNDU

75 yaşındaki Ajda Pekkan ile 77 yaşındaki Nebahat Çehre aynı yaşlarda olmaları nedeniyle birbiriyle kıyaslandı. Birçok internet sitesinde 'Hangisi daha güzel' şeklinde anketler yapıldı. Botoks haricinde hiç estetik olmadığını söyleyen Nebahat Çehre ortalama %80 güzel bulunurken, yaptırdığı estetiklerle adından sıkça söz ettiren Ajda Pekkan ise sosyal medya kullanıcılarından %20 civarında oy aldı. Aradaki oy farkından sonra 'Nebahat Çehre, Süperstar'a fark attı' şeklinde yorumlar yapıldı.

Ajda Pekkan ile Nebahat Çehre sosyal medyada karşı karşıya geldi

Rol aldığı Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Firdevs Yöroğlu karakteriyle gönüllerde taht kuran Nebahat Çehre fit hali ve güzelliğiyle yıllara meydan okuyor. Yıllar geçtikçe gençleşen Nebahat Çehre sosyal medya hesabından sık sık paylaşımlarda bulunuyor. Çehre, dinç görünmesiyle ilgili yapılan yorumlara, ''Gün içinde 15 dakika güzellik uykusuna yatıyorum, o şekerleme bana sağlıklı ve dinç bir görünüm kazandırıyor. Spor, beslenme ve yaşantınıza dikkat ettiğinizde hayat sizi ödüllendiriyor.'' demişti.

Ajda Pekkan ile Nebahat Çehre sosyal medyada karşı karşıya geldi

 

Ajda Pekkan ile Nebahat Çehre sosyal medyada karşı karşıya geldi ile ilgili etiketler Nebahat Çehre Ajda Pekkan Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.