Ajda Pekkan görüntülerini izinsiz kullananlara karşı hukuk mücadelesi başlattı

Türk pop müziğinin Süperstar'ı 75 yaşındaki şarkıcı Ajda Pekkan, kendisine ait görüntüleri izinsiz kullananlara dava açtı. Sosyal medyada adeta savaş başlatan Pekkan, ihtarlara rağmen görüntüyü kaldırmayanlar hakkında da harekete geçti.

YouTube başta olmak üzere muhtelif içerik sağlayıcılarda ve sosyal medya mecralarında Ajda Pekkan'a ait görüntüleri izinsiz yayınlayan yandı! Pekkan, kendisine ait konser görüntüleri ve videoları paylaşanlara savaş açtı.

 

Çeşitli içerik sağlayıcılar ve sosyal medyada izinsiz çekilerek kullanılan "Konser görüntüleri ve videoların" kaldırılması için avukatı Sadettin Dayıoğlu'na direktif veren sanatçı, hukuki ve cezai süreci başlattığını duyurdu. Pekkan, izinsiz kullanıcılar hakkında 1 yıldan 5 yıla kadar hapis veya adli para cezası istemiyle dava açacak.

 

 

Ajda Pekkan görüntülerini izinsiz kullananlara karşı hukuk mücadelesi başlattı ile ilgili etiketler Ajda Pekkan dava Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.