Ajda Pekkan, anne oluyor!

Hindistan’da 72 yaşında bir kadının anne olması Ajda Pekkan’ı umutlandırdı.

Bebek özlemi çeken Süperstar konuyla ilgili araştırmalara başladı. 71 yaşında olan Pekkan’ın anne olup olamayacağını öğrenmek için doktorlarına danıştığı, gerekirse Amerika ve Hindistan’daki uzmanlarla da irtibata geçeceği öğrenildi.

AJDA PEKKAN KİMDİR?

Ayşe Ajda Pekkan (d. 12 Şubat 1946, İstanbul), Türk şarkıcı ve oyuncu. "Süperstar" ve "Diva" lakaplarıyla adlandırılmaktadır. İlk olarak sinema oyunculuğuyla sanat kariyerine giriş yapan Ajda Pekkan, 1964'te B-yüzü olarak yayınlanan ilk kaydı "Göz Göz Değdi Bana"nın ardından ilk 45'liği "Her Yerde Kar Var"ın beğenilmesi üzerine müzik hayatına atıldı. 1977'de yayınladığı Süperstar albümünün getirdiği başarı ile de Türkiyede "Süperstar" olarak anılmaya başladı. Albümün ardından günümüze dek Süperstar adıyla yayınladığı 3 albüm daha yayınladı. Sanatçı kariyerinde "Kimler Geldi Kimler Geçti", "Bambaşka Biri", "Hoşgör Sen" ve "Uykusuz Her Gece" gibi şarkılarıyla Türk müzik tarihinde önemli bir rol oynadı.

Ajda Pekkan, anne oluyor! ile ilgili etiketler Ajda Pekkan Bebek istiyor süperstar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.