Ajax'ın 16 yaşındaki futbolcusu kardeşiyle birlikte trafik kazasında can verdi

Hollanda'nın altyapısıyla ünlü kulübü Ajax, geleceğin yıldızlılarından birini trafik kazasında yitirdi... 16 yaşındaki Noah Gesser, cuma akşamı kardeşiyle birlikte geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Hollanda devi Ajax'ın 16 yaşındaki futbolcusu Noah Gesser, trafik kazasında hayatını kaybetti. Ajax Kulübü, Gesser'in doğduğu şehir olan lJsselstein'da dün akşam geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Hollanda basınında, kazada genç futbolcunun 18 yaşındaki ağabeyinin de hayata veda ettiği belirtildi. Gesser, Alphense Boys ve Almere City'de oynadıktan sonra 2018'de Ajax'a transfer olmuştu. Genç forvetin bu sezon Ajax'ın 17 yaş altı takımında forma giymesi bekleniyordu.

Kırmızı-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Noah Gesser, 27 Şubat 2005'te IJsselstein'da doğdu. 2018'den beri Ajax'ta oynuyordu. Genç forvet daha önce Almere City ve VVIJ'de futbol oynadıktan sonra Alphense Boys'tan geldi. Bu sezon Ajax U17'nin bir parçası olacaktı. Ajax 1 ve Jong Ajax'ın bu öğleden sonraki antrenman maçlarında önce bir dakikalık saygı duruşunda bulunulacak ve Ajax oyuncuları kolların yas bandı takacak. Ayrıca Toekomst spor kompleksinde bayraklar yarıya indirilecek.

Ajax bu trajik olaydan derinden etkilenmiştir. Kulüp, Gesser'in sevdiklerine bu büyük kayıpla başa çıkmada en iyisini diler."

Ajax'ın 16 yaşındaki futbolcusu kardeşiyle birlikte trafik kazasında can verdi

Ajax'ın 16 yaşındaki futbolcusu kardeşiyle birlikte trafik kazasında can verdi - Resim : 2

Ajax'ın 16 yaşındaki futbolcusu kardeşiyle birlikte trafik kazasında can verdi ile ilgili etiketler Ajax Hollanda Eredivisie
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.