Ajax ve Sevilla Bruma'ya talip

Kiralık olarak Real Sociedad forması giyen Galatasaraylı Bruma için, Avrupa'nın önemli iki kulübü devreye girdi.

La Liga'da Real Sociedad formasıyla bu sezon gösterdiği inişli çıkışlı performansa karşın, Bruma'nın potansiyeli Avrupa takımlarının iştahını kabartıyor.

Forma giydiği 30 maçta 2 gol 1 asistle takımına katkı sağlayan Portekizli futbolcudan memnun kalan Real Sociedad, 7,5 milyon Euro'luk opsiyonu kullanmaktan kaçınırken, Galatasaray'a daha az bir miktar ödeyerek, 21 yaşındaki futbolcuyu kadrosunda tutmak istiyor.

Ancak Real Sociedad, Bruma'yı transfer etme konusunda tek başına değil.

Record Gazetesi'nin haberine göre, genç hücumcu için Ajax ve Sevilla takımları da devrede.

UEFA Avrupa Ligi'nde final oynayacak Sevilla ve Hollanda Ligi'nde şampiyonluk ipini göğüslemek üzere olan Ajax'ın, Bruma'nın muhtemel transferi için Galatasaray'la görüşmelere başladığı öne sürüldü.

'SON SÖZ GALATASARAY'IN'

İddialara yanıt veren Bruma'nın menajeri Catiô Baldê, oyuncusuna çeşitli tekliflerin geldiğini ve son kararı verecek mercihin Galatasaray Yönetimi olduğunu söyledi.

Sarı-Kırmızılı ekibin, Bruma'yı hak ettiği bir değerde satmak istediğini belirten Baldê ''Bu sezonu iyi bir şekilde bitirmek ilk hedefimiz. Bruma gelişimini sürdürüyor. Attığı goller hep izlenmeye değer goller oldu. Şimdilik her şey yolunda. Önümüze bakıyoruz. Ancak Galatasaray'la kontratımız devam ediyor. Gelecekte ne olacağını bilemeyiz. İspanya dünyanın en iyi ligi. Tabii ki burada kalmak isteriz'' diye konuştu.

Ajax ve Sevilla Bruma'ya talip ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.