Ajax şampiyonluk kupasını 42 bin parçaya böldü!

Koronavirüs salgını nedeniyle taraftarından yoksun kalan Ajax, 35. şampiyonluğunu kutlamak için ilginç bir yönteme imza attı. Hollanda devi, şampiyonluk kupasını eriterek 42 bin yıldız üretti ve bunları kombine bilet sahibi taraftarlarına hediye olarak gönderdi.

Eredivisie'de üst üste 2'nci, toplamda 35. şampiyonluğuna ulaşan Hollanda devi Ajax, kupayı 42 bin parçaya bölerek, yıldız haline getirdiği parçaları tek tek taraftarlarına psotaladı.   

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, şampiyonluk kupası eritilerek 42 bin adet yıldız üretildi ve hediye olarak kombine bilet sahiplerine gönderildi. Ajax kaptanı Dusan Tadic, şampiyonluğu taraftara adadıklarını belirterek, "Taraftarımızı gerçekten özledik, yeniden onların önünde oynamak için sabırsızlanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Hollanda Futbol Federasyonu da Kovid-19 salgını sebebiyle istisna uygulayarak Ajax'a 2. bir şampiyonluk kupası verdi. 

Ajax şampiyonluk kupasını 42 bin parçaya böldü!

Ajax şampiyonluk kupasını 42 bin parçaya böldü! ile ilgili etiketler Ajax Hollanda Eredivisie
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.